miest3 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2017 Witam. Potrzebuję pomocy. Zdarzył mi się wypadek w pracy i teraz potrzebuję uzyskać odszkodowanie. Przeczytałem na tej stronie artykuł [link usunięty] , ale zastanawiam się czy kancelaria odszkodowawcza jest jedynym wyjściem, czy najpierw muszę spróbować odzyskać odszkodowanie na własną rękę ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara1 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 Najlepsze rozwiązanie, to oczywiście skorzystanie z kancelarii odszkodowawczej. Ja jednak mam zaufanie do EuCO. Firma jest naprawdę ok. Sprawdź sobie ich koniecznie, Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bereliko44 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 19, 2017 Miałem kiedyś wypadek w pracy no i problem był również z odszkodowaniem. Jako że moje rejony to [link usunięty] to polecam :) Sprawa szybko rozwiązana a pracodawca stłamszony zasłużenie. Nie daj się tylko.. jak należy Ci się odszkodowanie to walcz bo wielu pracodawców oszukuje. Powodzenia Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matia 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Jedną z lepszych kancelarii odszkodowawczych na rynku jest EuCO. Myślę, że jeśli jest jakiś problem z odszkodowaniem, to naprawdę warto się udać do nich po pomoc. Najlepiej zadzwonić na infolinię. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dafegnas 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 No ja korzystam z [link usunięty] bardzo dobra obsługa już długo tam jestem i obsługują moją firmę oraz mnie jako osobe prywatną. Także bardzo fajnie i jestem zadowolony z usług. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2019 Problem ostatnio pojawia się przy wypadkach w UK . Firmy ubezpieczeniowe tak samo jak u nas nie chcą wypłacać odszkodowań, albo wypłacają w niepełnej kwocie. W takim przypadku warto skontaktować się ze specjalistami, którzy zajmują się odzyskiwaniem odszkodowań właśnie na terenie Wielkiej Brytanii. Tutaj https://insito-odszkodowania.uk/ sobie zerknijcie i poczytajcie. Propozycja jest ciekawa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach