lila345 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Fajnym prezentem są na przykład https://www.czasnabuty.pl/firm-pol-1490872380-CONVERSE.html :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mallvina_1 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Myślę, że zdecydowanie spodoba mu się porządna wyciągarka samochodowa, taka jak ta firmy Dragonwinch - [link usunięty] . Na drodze wszystko może się zdarzyć a lepiej być przygotowanym na każdą ewentualność. Będzie to pomysłowy i praktyczny prezent. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cvrw 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 A może nowy telefon? Sprawdź ofertę https://ispot.pl/iphone-iphone-7 Telefon posiada niesamowicie jasny i z szeroką gamą kolorów ekran Retina HD o przekątnej 4.7 cala i rozdzielczości 1334 x 750. Ekran z obsługą 3D Touch wyczuwa jak mocno użytkownik naciska wyświetlacz, i nawet odpowiada - zobaczysz, ile można zdziałać jednym naciśnięciem. Wytrzymała obudowa wykonana z aluminium z serii 7000, czyli tej samej klasy, która stosowana jest w przemyśle lotniczym. iOs 10 jest piękny i prosty w obsłudze, inteligentne podpowiedzi pojawiają się zawsze we właściwym momencie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wraxit 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Jakaś przygoda? Skok spadochronowy lub coś w tym rodzaju - jeśli jest osobą lubiącą adrenalinę :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johnass23 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 Może jakiś łańcuszek na rękę? ______________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katarzyna.janiszewska93 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2018 najlepsze prezenty to nie rzeczy typu zegarek czy łańcuszek tylko jakaś fajna wycieczka albo skok na bungee :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolendra 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2018 Dnia 28.11.2017 o 19:12, ajwena napisał: Może jakiś fajny gadżet by mu się przydał? W Teletorium mają fajne wideorejestratory do samochodów. Zgadzam się, te rejestratory są naprawdę bardzo fajne. Sama mamy jeden z nich. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
espresso 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 Może zabierz go gdzieś? :) Z doświadczenia wiem, że takie prezenty cieszą najbardziej i dają dużo wspomnień :) Jeśli interesuje cię np. weekend w Borach Tucholskich (gdzie często bywam), to zajrzyj [link usunięty] i popatrz co aktualnie mają w ofercie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dancefloor9 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2018 może zabierz go na jakąś romantyczną randkę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika44 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Mąż miał ostatnio urodziny i kupiłam mu zestaw win, jest smakoszem. Była zadowolony, a do tego zamówiłam mu [link usunięty] bo ma ostatnio z tym problemy i sam wstydził się coś sobie kupić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoni34 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Ja bym chciał dostać od żony książkę [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyno 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2018 Klasyczny zegarek w niewygórowanej cenie? Ofert typu [link usunięty] na rynku jest sporo. Alternatywnie może ulubione perfumy lub wspólny wieczór w restauracji tylko we dwoje. To moje typy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kindzior 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Mąż jako przedstawiciel bardzo dużo jeździ samochodem, to co poweisz na gadżet do samochodu. Mam na myśli skaner szerokopasmowy, pomoże on mu w nasłuchu. Więcej o skanerze możesz dowiedzieć się na [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Prezent z trochę innej półki ale chyba najbardziej wartościowy [ praktycznie dla całej rodziny ] http://olejkonopny.pl.tl/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piratka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Hej, nie wiem czy pomoge ale mój mąż jest strasznym gadżeciarzem - ostatnio zamówiłam dla niego drona, jako że juz kilkoma mniejszymi latał i bawił sie świetnie zainwestowałam jakies 4tys w troszke lepszego :) mam nadzieje, że nie rozbije go za szybko :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2018 Gadżety to faktycznie świetny pomysł na prezent. Ja bym postawiła też na coś do ubrania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gormar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2018 Dnia 28.11.2017 o 19:12, ajwena napisał: Może jakiś fajny gadżet by mu się przydał? W Teletorium mają fajne wideorejestratory do samochodów. Ten z Xblitza jest bardzo fajny i faktycznie nieźle się spisuje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2018 Jeśli wejdziesz na PrezentMarzeń to tam znajdziesz prezenty takie jak jazda Ferrari, Mustangiem i innymi wypasionymi furami. Zakładam, że trudno znaleźć faceta, który nie będzie zainteresowany takimi klimatami. A jeśli nie, to warto uderzyć w stronę sportów ekstremalnych. I coś takiego to już konkret. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zux 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2018 Dnia 24.03.2018 o 01:38, gormar napisał: Ten z Xblitza jest bardzo fajny i faktycznie nieźle się spisuje. Xblitze w ogóle mają fajne gadżety, ja też akurat ich rejestrator kupowałam w teletorium. Jakość nagrywania jest naprawdę dobra :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2019 Ja jestem zawsze zadowolony jak dostanę ubrania w prezencie. To najbardziej użyteczny podarunek zwłaszcza, gdy znasz styl człowiek, a zakładam, że go znasz, skoro to jest Twój mąż. W takim wypadku zainteresuj się ubraniami, które sprzedaje https://duzylolek.pl/, ponieważ tam nie zapłacisz zbyt dużo, a kupisz dobre jakościowo ciuchy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekwtak 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2019 Mężczyźni uwielbiają dostawać różnego rodzaju gadżety, więc w to bym właśnie celował :D zerknij na jakieś scyzoryki - [link usunięty] . To wydaje mi się być czymś, czego każdy facet używa. Na każdym wyjeździe mam coś takiego ze sobą, więc jak najbardziej przydaje się. Pozdrawiam! ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lachetny03 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2019 Ja stawiam przede wszystkim na praktyczne prezenty. Zawsze w ten sposób udaje mi się pozytywnie zaskoczyć. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zal_wiki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2019 Uważam, że jazda sportowym samochodem to super pomysł np Ferrari to spełnienie marzeń każdego mężczyzny 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2019 Jeśli mąż lubi wędkować to fajnym prezentem dla niego będzie np. bon podarunkowy do https://www.baitshop.pl/bony-podarunkowe . Można kupić za 50, 100, 200 lub 500 zł! Będzie mógł sobie wybrać co bedie chciał by skompletowac lub uzupełnić sprzęt wędkarski 🙂 Ja bym się bardzo cieszył z takiego prezentu! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtas 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2019 Kup mężowi Kava Kava fajny i oryginalny prezent. Ja dostałem od żony fajnie się rozluźniliśmy i miło spędziliśmy wieczór. Kiedyś próbowaliśmy tego na wyjeździe lecz w Polsce było niedostępne teraz już można bez problemu kupić. Dużo info. i dobry legalny sklep z certyfikowana kava macie tu www.kavasklep.com Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach