Himalaje 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2021 Mężowi kup coś extra w końcu urodziny ma raz do roku. Ja bym postawiła na markowy telefon a najlepiej marki Apple. Nie dość że jest praktyczny i niezawodny to jeszcze dobrze trzyma cenę więc odsprzedaż go w dobrej cenie w przeciwieństwie do konkurencji. Gdyby mąż miał problemy z obsługą to masę porad znajdzie na tym branżowym portalu [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annameri 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2021 wszystko zależy od tego czym interesuje się solenizant, jakie ma marzenia 🙂 mój mąż od dawna wspominał, ze chce sobie zrobić tatuaż więc podarowałam mu voucher do studia Jah Love Tattoo w Warszawie 🙂 super miejsce, doświadczeni tatuatorzy, tatuaże jak żywe 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki789 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2021 Wydaje mi się, że wideorejestrator i alkomat to doskonałe połączenie dla kierowcy, taki niezbędnik. A Xblitz s10 duo w promocji Media Expert za śmieszne pieniądze w sumie na ten moment. A po nowym roku i tak pewnie wszystko będzie droższe, więc doradzam wziąć teraz, jeżeli potrzebujecie. Na alkomat bon 100 złotych i to jest uczciwe podejście. Nie wiem, czy trzeba wykorzystać. Chyba niekoniecznie. Po prostu miły dodatek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cookie 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2021 Dnia 7.08.2021 o 12:09, annameri napisał: wszystko zależy od tego czym interesuje się solenizant, jakie ma marzenia 🙂 mój mąż od dawna wspominał, ze chce sobie zrobić tatuaż więc podarowałam mu voucher do studia Jah Love Tattoo w Warszawie 🙂 super miejsce, doświadczeni tatuatorzy, tatuaże jak żywe 🙂 super pomysł 🙂 studio rzeczywiście świetne, sam też do nich chodzę 🙂 kiedyś do Henia a od jakiegoś czasu do Pomidora bo jest mistrzem jesli chodzi o tatuaże kreskówkowe 🙂 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdAstra 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2021 Jeśli mąż lubi majsterkować, to super prezenty można znaleźć na https://www.narzedzia.pl/ - wszystko do warsztatu można tu kupić, no i jeszcze trochę więcej, bo i scyzoryki czy noże survivalowe Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greenladyy 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2021 Proponuje zegarek na prezent dla męża. Będzie zachwycony. Kupowałam ze strony [link usunięty] . Mój wybór padł na zegarek na bransolecie :) Gorąco polecam :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dolores87 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2021 mój mąż jest graczem komputerowym więc zwykle kupuję coś z tym związane na urodziny kupiłam mu fotel gamingowy nitro 950 z genesis bo stary juz sie wysłużył Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milkiway 0 Zgłoś post Napisano 1 Luty Szukałam ostatnio pomysłu na prezent dla kolegi ( skladalismy sie na prezent z pracy ) ktory czesto chodzi do barbera. wiec wpadalam na pomysl zeby kupic mu kosmetyki do brody- OFM Barber Edition. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach