Sebamusil 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2017 Polecam ciekawe i sprawdzone oferty pracy w Niemczech. Wiele ofert, praca świetnie płatna i dobrze zorganizowana. Zajrzyjcie na [link usunięty] . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furrow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 15, 2017 Szukasz pracy? Jesteś silną, cierpliwą i przyjazną osobą? Zgloś się do pośrednictwa pracy Eurocare. Oferuje on pracę w Niemczech w charakterze opiekuna osób starszych [link usunięty] . Otrzymasz stabilne i pewne zatrudnienie oraz współptracę na bardzo atrakcyjnych warunkach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Listopad 26, 2017 Praca jako opiekun osoby starszej nie jest łatwa, ale za to dobrze płatna. Jak jesteście zainteresowani takim zatrudnieniem, to firma [link usunięty] szuka osób do pracy, na ich stronie można przejrzeć sobie aktualne oferty pracy. Moim zdaniem trzeba zdawać sobie sprawę z tego, że praca jest wymagająca, to obowiązek 24h/dobę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mallvina_1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2018 Ja od 2 lat z przerwami pracuję dla Dolce Vita [link usunięty] i jestem zadowolona ze współpracy. Porównania do innych agencji nie mam, bo czemu miałabym ją zmieniać skoro są w porządku wobec mnie. Zarobki fajne, dodatkowo premia na święta. Poza tym doceniam fakt, że jest stały kontakt z opiekunem gdy jest się w pracy a wiadomo zdarzają się różne sytuacje. to daje mi dodatkowe poczucie bezpieczeństwa, które bardzo sobie cenię. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola438 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2018 Widziałam oferty na [link usunięty] kewlar i wydaje mi się, że dla osób bez zobowiązań takie wyzwanie jest całkiem interesujące. Dzięki takiej pracy można się wielu rzeczy nauczyć, a do tego całkiem dobrze zarobić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 23, 2018 Sądzę, że w Twojej sytuacji warto poszukać trochę inspiracji na blogu http://www.plenergia.pl/rozmowa-o-prace-jak-sie-ubrac/ dla mnie dał on dużo do myślenia i to własnie za jego sprawą zmieniłam prace na lepszą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach