Kaziu144 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2017 Witam, czy znacie jakąś firmę która się tym zajmuje ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimii123 0 Zgłoś post Napisano Październik 24, 2017 Ja polecam firmę deFACTO rachunkowość i finanse. Jest rzetelna i jak wykonuje usługi z jak największą starannością. Moja firma dzięki nim zaoszczędziła :) Naprawdę warto odwiedzić ich stronę, tutaj podsyłam do niej link: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2017 Nie wiem czy słyszeliście o firmie Wfirma ( [link usunięty] ) oni mają bardzo rozbudowane narzędzia. Oferują program do prowadzenia samodzielnej księgowości, fakturowania, moduł kadry i płace. Dzięki ich systemowi można też zarządzać magazynami. Bardzo dobre rozwiązanie, do tego w przystępnej cenie, co trochę mnie zdziwiło, bo to jeden z bardziej rozbudowanych systemów, z jakim miałem do czynienia. Można go przetestować za darmo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach