arekmozer 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2017 Witajcie. W tym miejscu chciałbym zrobić taki plebiscyt na najbardziej denerwującą reklamę. Ja wiem, że wszystkie wyświetlone w nieodpowiednim czasie potrafią być denerwujące, ale piszemy o tej jednej jedynej. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franekk166 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2017 Najbardziej denerwują mnie reklamy głośne i nachalne, szczególnie reklamy kredytów i pożyczek na wysoki procent. Ogólnie większość reklam jest denerwująca. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaN 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2017 Ja czuję się podenerwowana i zniesmaczona reklamami środków higienicznych ( podpaski i tampony) , reklamy te wyświetlane sa np. między bajkami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteezz19 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 Mnie najbardziej denerwuje [link usunięty] sieci Plus, może dla tego, że nie trawie Majewskiego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norik454 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2017 mnóstwo jest teraz takich reklam _____________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DrobnaMina 0 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2017 kiedyś reklama mediaexpertu z dodą Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzesiek987 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 7, 2017 Jak dla mnie śpiewający dla T-mobile Lewandowski. Osiągam przy tej reklamie szczyt irytacji, nie mówiąc o zdziwieniu - po co to tak bogatemu i szanowanemu gościowi? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caterina 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 Ja najbardziej nie mogę ścierpieć reklam związanych z samochodami (zwłaszcza puszczanych w radiu). No i potwornie irytuje mnie remarketing - kiedy jakaś strona prześladuje mnie za długo na złość decyduję się na zakupy w innym miejscu :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3dprint 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2018 W sumie jest ich tak wiele, że nie potrafię wyróżnić tej jednej uważanej za najgłupsza. Od zawsze irytowały mnie natomiast reklamy proszków do prania... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiseman 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2019 Najbardziej denerwujące są reklamy tabletek i specyfików na wszystko: wodę w organizmie, niespokojne nogi, krzywe nogi, wysokie czoło itp. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomkek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 12, 2019 zdecydowanie reklamy leków i środków higienicznch w radiu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Webdesk 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2019 Mysle ze glownym problemem w calej Polsce sa banery i reklamy wielkoformatowe rozwieszane na kazdym rogu, plocie i bloku. Brzydkie, zawalajace widok. Mnie to chyba najbardzie drazni. Bo same reklamy w tv czy internecie jestem w stanie zdzierzyc, najwyzej zamykam albo wyciszam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksandra.jackowska 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2019 Moim zdaniem mamy takie czasy a nie inne i trzeba zwracać na reklamy uwagi i będziemy na czasie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AlicjaM 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2019 Myślę, że reklamy typu "pop-up" mogą spokojnie zająć miejsce faworyta w tym plebiscycie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotr998 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2019 Zgadzam się z poprzedniczką reklamy typu "pop-up" są najbardziej denerwujący. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wektor 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2019 Też nie lubię tego typu reklam, jak wchodzę na stronkę i coś takiego mi wyskakuje, to często rezygnuje i opuszczam witrynę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajw 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2019 Jest ich za duzo zeby wszystkie wymienic. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maksber 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2019 hejka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach