Ranking kont firmowych Ranking kont osobistych

Sfinks: Chłopskie jadło do remontu

Kiedyś założenie restauracji Sfinks kosztowało ponad milion złotych. Dziś jest to kwota o wiele mniejsza. O przyszłości popularnej sieci restauracji Sfinks rozmawiamy z Sylwestrem Cacekiem, prezesem Sfinks Polska SA.

Administratorem Twoich danych jest Bonnier Business (Polska) sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Twoje dane będą przetwarzane w celu zamieszczenia komentarza oraz wymiany zdań, co stanowi prawnie uzasadniony interes Administratora polegający na umożliwieniu użytkownikom wymiany opinii naszym użytkownikom (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f RODO). Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu zamieszczenia komentarza. Dalsze informacje nt. przetwarzania danych oraz przysługujących Ci praw znajdziesz w Polityce Prywatności.