Ranking kont firmowych Ranking kont osobistych

Warsztaty: własna restauracja krok po kroku

Myślisz o otwarciu własnej restauracji, ale nie wiesz jak się do tego zabrać? A może masz dość pracy na etacie? Zapraszamy do udziału w warsztatach – MÓJ START UP – Restauracja, które odbędą się już 12 kwietnia w Warszawie!

Uczestnicy warsztatów dowiedzą się jak stworzyć i zarządzać miejscem, które będzie połączeniem doskonałej kuchni i rentownego biznesu. Znajdą także odpowiedzi na pytanie jak postępować, by podczas procesu otwierania nowej inwestycji popełnić, jak najmniej błędów, które mogę wpłynąć na rentowność obiektu oraz zasadność otwierania go w ogóle.  

Projekt jest skierowany do osób, które zamierzają otworzyć restaurację, bar, punkt gastronomiczny, a także obiekty hotelowe. Warsztaty dedykujemy również obecnym właścicielom omawianych inwestycji oraz menedżerom restauracji i obiektów hotelowych.

Kluczowe elementy, które zostaną omówione podczas warsztatów:

– Wyszukiwanie dogodnej lokalizacji – kryteria

– Współpraca z projektantem

– Przygotowanie technologii

– Praca nad listą kontrahentów i podwykonawców

– Przygotowanie schematu organizacyjnegoWybór programu gastronomicznego

– Przygotowanie ofert i menu

– Marketing oraz ogłoszenia prasowe

– Przygotowanie księgi jakości i standardów obsługi gości

– Przygotowanie regulaminu pracy i HACCP

– Opracowanie systemu motywacyjnego i lojalnościowego

– Rekrutacja, badania selekcyjne kandydatów

– Przygotowanie szkoleń dla pracowników, personelu restauracji i kuchni

– Ustawienia stołów – symulacja komputerowa

Warsztaty poprowadzi Jarosław Walczyk, kucharz z wykształcenia oraz zamiłowania. W 2002 roku założył firmę, która prowadzi konsultacje w zakresie modernizacji i konsultacji przy otwieraniu hoteli i restauracji. Należy do kapituły Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Od 2013 roku właściciel restauracji. 

Więcej o warsztatach na: puremind.pl/restauracja

Administratorem Twoich danych jest Bonnier Business (Polska) sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Twoje dane będą przetwarzane w celu zamieszczenia komentarza oraz wymiany zdań, co stanowi prawnie uzasadniony interes Administratora polegający na umożliwieniu użytkownikom wymiany opinii naszym użytkownikom (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f RODO). Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu zamieszczenia komentarza. Dalsze informacje nt. przetwarzania danych oraz przysługujących Ci praw znajdziesz w Polityce Prywatności.
andnowy 29 gru 2021 (07:15)

Na własnej restauracji nadal można dużo zarobić, jest to jednak jedna z najtrudniejszych i najbardziej wymagających branż. Trzeba dać z siebie dużo, ciągle się dokształcać. Jak również zaoferować dobrej jakości produkt (restauracji jest wiele tak więc trzeba się przebić z tym co oferujemy do klienta).
Od siebie polecam skontaktować się z firmą:
https://www.tchibo-coffeeservice.pl/rozwiazania-dla-biznesu/dla-gastronomii/

Oferują wiele dobrych rozwiazań dla gastronomii dotyczących serwowania kawy.