Jak z koronawirusem poradził sobie właściciel foodtrucka? "Opcja na wynos pomogła, ale obawiamy się o przyszłość"

Wydłużające się obostrzenia związane z przeciwdziałaniem koronawirusa, coraz bardziej utrudniają prowadzenie biznesu. Jednak…

Pasibus udowadnia, że można zarobić na burgerach. Zysk przekroczył 1,5 mln zł

Początki wrocławskiego Pasibusa przypominają historie niejednej wielkiej firmy, zaczynającej swój biznes w garażu.…

Zaczynali od jednego food trucka, a dziś ich przychody sięgają 37 mln zł

Wiele pomysłów na biznes realizowanych jest w dość krótkim czasie. Nie inaczej było…

Jak uruchomić własny food truck i ile to kosztuje?

Jak założyć własny food truck? To pytanie zadaje sobie wiele osób myślących o…

Jedzenie z food trucków coraz popularniejsze

Food trucki, czyli samochody dostawcze przerobione na mobilną gastronomię, stają się w Polsce coraz…