Flambia
Flambia to innowacyjna firma, która oferuje rozwiązania dla branży HoReCa. W skład oferty…
Nimbler - Codzienne oferty ze zniżkami do restauracji
Łączymy restauracje, które mają na puste stoły poza godzinami szczytu, z osobami, które…
Jak założyć własną restaurację McDonald’s i ile to kosztuje?
Pierwszy McDonald's w Polsce powstał w Warszawie w 1992 roku. Od tego czasu…
Wektoo
Firma Wektoo wprowadza na rynek pakiet aplikacji skierowanych do wszystkich graczy w sektorze…
MenuFY - System składania zamówień po przez menu QR
Projekt jest wdrożony i gotowy Branża / kategoria: gastronomia Rok powstania: 2021 Skąd…
ClippGO! -aplikacja do publikowania i odkrywania informacji przypiętych do danej lokalizacji
Rozwijamy aplikację AR sieci ClippGO! służącą do publikowania i odkrywania informacji przypiętych do…
VendingMetrics - płatności BLIK w vendingu i zarządzanie automatami
Z systemu obecnie korzysta ponad 100 firm vendingowych z całego świata. Każdego dnia…
Absurdalne przepisy i ważny wyrok dla firm sprzedających gotowe posiłki
W wyroku z dnia 22 kwietnia 2021 r. w sprawie C-703/19 Trybunał Sprawiedliwości…
Biznes hotelarski i właściciele restauracji nie mogą pytać klienta o szczepienie
Przedsiębiorcy prowadzący hotele czy restauracje nie mają podstawy prawnej, by pytać klientów o to, czy…
Meetbook - aplikacja do umawiania i rezerwacji spotkań
Meetbook to bezpłatna aplikacja do umawiania i rezerwacji spotkań na całym świecie. Jej…
Foodeliver.pl - system zamówień online dla restauracji, cukierni i piekarni
System Foodeliver jest oparty o nasz autorski silnik zamówień online OrderEngine. Nasz system…
SPARTA - okienka spożywcze
Sparta to pomysł sklepu spożywczego zbierającego zamówienia przez Internet, odbiór skompletowanych produktów w…
E-lunch.pl - pierwszy catering automation w gastronomii
Catering automation – automatyzacja procesów związanych z zamawianiem, produkcją oraz dostarczaniem posiłków do…
Magda Gessler: 300 restauracji z "Kuchennych rewolucji" nie przetrwa
Słynna restauratorka drży o dalsze losy lokali, w których przeprowadziła rewolucje, bo obawia się, że ze…
Bambu.pl - ekologiczne produkty z bambusa
Chcemy wprowadzić na rynek rozwiązania ekologiczne, które zamienią wszechobecny plastik. Głównie skupiamy się…
Jak z koronawirusem poradził sobie właściciel foodtrucka? "Opcja na wynos pomogła, ale obawiamy się o przyszłość"
Wydłużające się obostrzenia związane z przeciwdziałaniem koronawirusa, coraz bardziej utrudniają prowadzenie biznesu. Jednak…
Branża cateringowa na skraju upadku. „Obroty spadły często do zera”
Branża cateringowa jeszcze do niedawna uchodziła za jedną z tych, gdzie można było…
Od pizzy, przez burgery po sprzęt medyczny. Przedsiębiorcy wspierają służbę zdrowia w walce z koronawirusem
Choć przeżywają trudny czas, starają się pomagać jak tylko mogą. Przedsiębiorcy, bo właśnie…