Syn Magdy Gessler rusza z nowym biznesem

Informacje o autorze

04 marca 2020
Udostępnij:

Tadeusz Müller, syn Magdy Gessler założył sieć restauracji Fastie. Pierwszy lokal wystartował w Warszawie, lecz już niebawem mają pojawić się również w innych miejscach. Jednak to nie jedyny biznes, który prowadzi syn znanej restauratorki w Polsce.

[caption id="attachment_98312" align="aligncenter" width="1200"]Tadeusz Müller Na zdjęciu Tadeusz Müller; Fot. FORUM/ Andrzej Hulimka[/caption] [mb_newsletter_box] Tadeusz Müller od wielu lat związany jest z biznesem gastronomicznym. W 2005 roku stworzył Tapas Bar Casa To Tu, a po zakończonych studiach zaczął prowadzić kolejne biznesy gastronomiczne. Dziś jest związany z kilkoma bardzo popularnymi restauracjami: Aioli, Orzo czy Banjaluka.  

Szukasz pomysłu na biznes? Polacy sprzedają zestawy do robienia frytek XXL

  Jednak tym razem syn restauratorki postawił na sieć restauracji Fastie, oferujące ciepłe dania obiadowe z klopsikami w różnych odsłonach. W ofercie poza klopsikami można także znaleźć flagowe calzone, wrapy, burgery i boxy. Jak zdradza założyciel, każdy posiłek ma być przyrządzany w nie więcej niż 2 minuty. Jednak każdy z nich ma być zdrowy i świeży.
duma rozpiera moje serce.,. moj syn Tadeusz otworzył własnie pyszne ,.. kolorowe,.. Fastie ?? kocham!!!!! Opublikowany przez Magdę Gessler Piątek, 28 lutego 2020
Pierwszy lokal pod marką Fastie wystartował w Warszawie przy Al. Jerozolimskich. Kolejne mają być otwierane na zasadzie franczyzy. Przeczytaj także na MamBiznes.pl

Polecamy

Więcej w tym dziale: