„Restauracja to ciężki kawałek chleba” [PODCAST]
Polacy coraz częściej stołują się poza domem. Wydawać by się mogło, że tak stale rosnąca liczba klientów, powinna zapewnić sukces niejednej restauracji. Jednak czy aby na pewno? Odpowiedzi poszukamy w dzisiejszym podcaście.
Wszystkie odcinki istotne dla przedsiębiorców posłuchasz na MamBiznes.pl. Znajdziesz je także na stronie pb.pl/dosluchania oraz w aplikacjach podcastowych, np. Spotify, Apple Podcasts lub Lecton.
Przeczytaj także na MamBiznes.pl
Komentarze
ZUS odpowie na pytania o ulgę na start czy preferencyjne składki. W marcu ruszają bezpłatne porady
Masz pytanie dotyczące Platformy Usług Elektronicznych prowadzonej przez Zakład Ubezpieczeń Społecznych? Nie wszystko…
800 tys. zł dofinansowania dla firmy na globalną ekspansję. Rusza nowa edycja konkursu
Nawet 800 tys. zł dofinansowania na wprowadzenie produktu lub usługi na rynek zagraniczny…
Ponad 250 mln zł na rozwój zielonych innowacji w polskich firmach
„Technologie przyjazne środowisku” oraz „Innowacje w obszarze wód morskich lub śródlądowych” – to…
Nawet 280 tys. zł dla firmy na przygotowanie wniosku o dotację unijną. Nabór rusza za miesiąc
Osoby prowadzące działalność gospodarczą mogą niebawem ubiegać się o grant, który zostanie przeznaczony…
Przedsiębiorcy będą deklarować do ZUS więcej wypadków
W ramach nowelizacji ustawy o ubezpieczeniu społecznym z tytułu wypadków przy pracy i…
Są dotacje dla przedsiębiorców na fotowoltaikę. 80 mln zł do rozdania
O wsparcie z Funduszy Europejskich – na inwestycje mające na celu wytwarzanie energii…