„Restauracja to ciężki kawałek chleba” [PODCAST]
Polacy coraz częściej stołują się poza domem. Wydawać by się mogło, że tak stale rosnąca liczba klientów, powinna zapewnić sukces niejednej restauracji. Jednak czy aby na pewno? Odpowiedzi poszukamy w dzisiejszym podcaście.
Wszystkie odcinki istotne dla przedsiębiorców posłuchasz na MamBiznes.pl. Znajdziesz je także na stronie pb.pl/dosluchania oraz w aplikacjach podcastowych, np. Spotify, Apple Podcasts lub Lecton.
Przeczytaj także na MamBiznes.pl
Administratorem Twoich danych jest Bonnier Business (Polska) sp. z
o.o. z siedzibą w Warszawie. Twoje dane będą przetwarzane w celu zamieszczenia komentarza oraz
wymiany zdań, co stanowi prawnie uzasadniony interes Administratora polegający na umożliwieniu
użytkownikom wymiany opinii naszym użytkownikom (podstawa prawna: art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu zamieszczenia komentarza. Dalsze informacje
nt. przetwarzania danych oraz przysługujących Ci praw znajdziesz w Polityce Prywatności.
Polecamy
-
„Śmiało możemy powiedzieć, że tworzymy nową kategorię innowacyjnych produktów” – Magdalena Dudarska-Rodak, współzałożycielka Pet Form Labs
-
„Rodzime biznesy powinny bardziej skalować się na świat. Przede wszystkim do Stanów Zjednoczonych” – Bogusława Cimoszko-Skowroński, StartSmart CEE
-
Wirtualne biuro a koszty działalności. Czy to się opłaca?