autor12
Użytkownik-
Zawartość
8 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO autor12
-
Ranga
Początkujący
Contact Methods
-
Website URL
Array
Profile Information
-
-
Cały czas sam badam temat z darmowej dość fajny aspekt to google plus, twiter i fb , zależy tez jaka branża a wiec tez opcja ogłoszeń tez daje dużo użytkowników no i skuteczne pozycjonowanie oparte na brandzie czyli nie ważny tyle link co nazwa naszej działalności z płatnych myślę że reklamy w Google skuteczne jak sie dobrze słowa kluczowe dobierze no i pozotsja rożne agencje które swoimi drogami tez potrafią klientów przyciągnąć.
-
Niestety ale taki biznes to duży wklad bez dużych pieniędzy na reklamę lub unikatowych produktów raczej dużo nie zdziałasz Jak myślisz pod tym kontem to sklep z produktami wstydliwymi jak środki na potencje , przedwczesny wyt... itd to ma popyt bo wiele osób nie idzie po to do apteki tylko szuka w necie
-
Wiadomo ze inwestycja w własna domene to zarazem nic aż tak drogiego po drugie podnaszaca wartośc firmy na przykład przy sprzedaży a i ak uzykownicy jako potecjalni klienci nie zwracaja wiekszej uwagi na to . Lecz prostszy adres unikatowy jest łatwiejszy do zapamiętania i łatwiej się pozycjonuje wiec ma to kilka plusów a po drugie zakóp domeny i hosting możesz wliczyć w koszty mysle ze inwestycja godna uwagi!!
-
Prawde mówiąc w takich programach zarabia głownie adminisrator po drugie większość to sciema
-
Od dawana zastanawiam sie czy poszło by cos takiego jak doradztwo finansowe online.z jednej strony na około widzę co chwila takie punkty w mieście które cały czas dobrze prosperuje myślałem o czyms takim jak ta strona http://geldmarket.pl/ o pożyczkach pozabankowych Tylko czy taka strona przynosi dochody z provizji czy tylko z reklamy ewentualnie bo nie chce brac prowizji od uzytkownikow tylko od firm które bym reklamował taki biznes ma sens?? i ile można zarobić na takiej stronie
-
W zyciu rozkrecilem i sprzedałem 6 firm Nie powiem ze malo z tego zarobiłem ale nie ukrywam ze jestem rozczarowany podejsciem wielu inwestorów czy nawet potencjalnych wspólników Mam pomysł przedstawiam biznesplan szczególowy plan działania i zawsze słysze ze to nie da rady nie wypali nie inwestuje a z góry okeslam ze na biznes zawsze potrzebowałem maksymalnie 20tys Co dlaej nastepuje swoimi siłami rozkrencam swój projekt i kiedy zaczyna nagle przynoscic niemałe zyski pojawiaja sie inwestorzy i wspólnicy którzy dostali propozycje wspólpracy tylko po co mi ono teraz?? Czasem mysle ze w tym kraju trudno znaleśc dobrego inwestora czy wspólnika zawsze pojawiaja sie kiedy ci wyjdzie takie moje rozgoryczenie tu opisuje ale wiele osób z mojego kregu ma ten problem Ja mam schemat stwórz rozwiń i dobrze sprzedaj dziś juz inwestorów mi nie potrzeba ale taka informacja dla wielu myslacych o własnym biznesie nie podawajcie sie !! Ja gdybym pasował i gdybym sie podawał nie znajdujac inwestorow dzis nic bym nie miał!! Dzis nadal bym tylko marzyl!! Do dzieła nie podawajcie sie
-
Partner do internetowej platformy marketingowej
temat odpisał autor12 na Anakonda w Szukam wspólnika
Ok a tak dylikatniej szerzej chociaz dzial biznesu??