marta
Użytkownik-
Zawartość
22 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO marta
-
Ranga
Początkujący
-
Taki długi dwustopniowy kurs który moge polecic bo sama przeszłam, tez 120 godzinny robią w Akademii Wizażu Good Look w Warszawie. Bardzo przydatne jak ktos nie ma wiedzy ani umiejetnosci a chce pracować w zawoedzie wizazytki . Ja poszłam na kurs jako total laik, wyszłam z fajna wiedza i umięjetnosciami. Oczywiscie wiem że nie umiem wszystkiego, praktyka czyni mistrza, ale to co tam dostałam to wieelka baza z którą teraz moge pracować i ja wykorzystywac. Świetne doświadczone prowadzace które nie wymadrzały sie ale przekazywały, patrzyły i kazdej pomagały sie wyszkolić i wszystkiego nauczyć, całkowicie indywidualne podejście. Grupa tylko 8 osób wieć dało się wszystkiego spróbować pod fachowym okiem. Bardzo dużo mi to dało więc spokojnie polece kazdemu kto jst na pozatku drogi i szuka szkoły co naprawde uczy a nie bierze tylko pieniądze za wydanie zaswiadczenia. Bo zaświadczeniem makijazu sie nie zrobi. Dla mnie najwazniejsze jest to co wyniosłam z kursu a wyniosłam bardzo duzo nawet wiecej niz sie spodziewałam
-
Kosmetyki - jak najbardziej, Wg mnie to najbardziej praktyczne i przydatne prezenty. Teraz w okolicy świąt mozna było kupić dobre zesatawy w dobrych cenach. Ja wybrałam coś takiego dla szwagierki i siostry https://seboradin.pl/pl/seboradin-sensitive/57-zestaw-promocyjny-seboradin-sensitive.html mamie kupiłam żelazko bo jej się zepsuło . Mam nadzieję że wszyscy bedą zadowoleni
-
Bardzo fajną zabaweczkę dla dzieciaków wypuścił teraz Fisher Price, tylko nie dla niemowlaczków ale dla ciut starszych tak od 2 latek Zabawka Bebo rewelacja dla dziecka bo uczy i bawi i taka ruchowa , daje mnostwo frajdy
-
Ktoś pisał o alkomacie, to faktycznie dobry pomysł. Ja kupiłam coś takiego na urodziny mojemu Alcontrol Służy bardzo dobrze, pomiary sprawdzone z innym nawet . Warto mieć coś takiego , tak mi się wydaje
-
Po co jechac do Krakowa jak na miejscu w Katowicach mamy super dentystów? Ja po tragicznych doświadczeniach w leczeniu na nfz trafiłąm z polecenia kilku znajomych na Astra Dent - Ślaskie Centrum Implantologii , bo niestety rezultatem leczenia na nfz sa braki trzech zebów i teraz jestem w trakcie ich uzupełniania. A w implantach jak słyszałam są świetni. Poza tym za mną wyrwanie bardzo problematycznego zeba mądrości , też w Astra Dent bo chirurga mają tam najlepszego , nie ma co więc szukac dalej
-
A znacie sklepik internetowy https://quiosque.pl/ Bardzo przyjemne ubranka, takie przyjemne i kobiece, jestem zachwycona
-
Bardo fajny sklepik jeszcze dodam do "kolekcji" z pięknymi bardzo kobiecymi ubrankami i dodatkami https://quiosque.pl/
-
Ja tak jak Wiktoria uważam- całkiem sensowny pomysł Najwazniejsza jest lokalizacja ( coś wiem w tym temacie) i jesli będziecie mieć zaklepane miejsce pod marketem to na pewno się powiedzie
-
Doradźcie jak zorganizować czas zagranicznemu potencjalnemu klientowi co przyjeżdża do nas na rozmowy Niestety spotykamy się w Warszawie stąd chyba nie mam pomysłów ani ja ani mąż jak mu zorganizować czas bo jesteśmy z Wrocławia- a wiec gdzie sie umówić na spotkanie, obiad , zrobic mu jakąs wycieczkę po mieście? wiem że pierwszy raz w Polsce będzie
-
No to fakt , wtedy koszty mogą się sporo obniżyć wiem że to biuro co mnie obsługuje superksiegi.pl też ma taka ofertę właśnie
-
Macie namiary BIURO SUPER KSIĘGI Dobrych warto promować
-
Odkąd się przeprowadziłam do Wrocławia z miejscowych biur powiem szczerze miałam okazję poznać dwa - z pierwszym szybko się rozstałam ( po drugim wezwaniu do US). Teraz - pełnym z zadowoleniem i z jakosci usług i z ceny i z obsługi - korzystam z biura Super Księgi. Biuro rzetelne, korzystające z nowoczesnych rozwiązań i dbające o klienta i jego czas. Jakby ktoś poszukiwał- szczerze polecam
-
Przy takiej firmie pomyślcie o maszynie parowej do mycia- my z mężem mamy myjnię samochodową i nie raz myliśmy u klientów nie tylko samochód ale też taras czy podjazd albo praliśmy dywany My mamy coś takiego myjnia parowa bardzo przydatna rzecz
-
A ja myslę o mobilnej myjni - nie tylko samochodowej, mam szersze pomysły na pozyskanie klientów. Proszę o informacje czy uda mi isę na to uzyskać dotację? Firma maszynyparowe która rozmawiałem zaproponowała mi pomoc w w uzyskaniu dotacji. Może tez ktos miał z nimi kontakt i czy podpowie czy się na tym dobrze znają?
-
Zerknij sobie na to https://www.wirtualnebiuro-aliorbank.pl/Home/WirtualneBiuro Masz tu świetne aplikacje biurowe firmowane przez Microsotf i AliorBank w tym program szybkafaktura.pl