interno
Użytkownik-
Zawartość
15 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO interno
-
Ranga
Początkujący
-
Zabieram się za przygotowywanie kwestionariusza kompetencji i zastanawiam się nad pytaniami. Mógłby mi ktoś podesłać taki kwestionariusz, albo wskazać pytania jakie powinny się na nim znaleźć?
-
Rozmowa kwalifikacyjna rzeczywiście dużo daje, jednak nie sądzę, żeby pracodawca przeprowadzał zawsze takie rozmowy, w większych przedsiębiorstwach mają od tego dział HR. Co do kwestionariuszy - różnie bywa. Dobre sa kwestionariusze biodata - zbierasz więcej informacji o kandydacie. Nazwa nie jest każdemu znana, tutaj poczytasz więcej o takich kwestionariuszach: http://www.iakg.pl/blog/159-biodata-informacje-biograficzne Generalnie lepiej sprawdzać ludzi przed zatrudnieniem ich, żeby potem uniknąć przykrych sytuacji.
-
Jestem dziennikarzem i postanowiłem działać jako freelancer, zarejestrowałem się na stronie - freelancity.pl - portal na razie chyba raczkuje, ale pomysł ma potencjał.
-
Siadasz wygodnie przy komputerze... znajdujesz firmę drukarską on-line np. caffeprint.eu, składasz zamówienie - wysyłasz plik a potem tylko czekasz na dostarczenie gotowego materiału. Zasada działania jest generalnie taka sama jak na allegro czy innych sklepach internetowych- latwo i wygodnie. Ja sam korzystam z tej stronki, którą ci podałem i jestem zadowolony.
-
Co myślicie o płatnościach przy pomocy telefonu komórkowego?
-
Firma bez pieczątki nie może funkcjonować, co do tego nie ma wątpliwości. Powinna zawierać takie dane jak pełna nazwa firmy, poprawny adres oraz nip – to takie minimum – jak chcesz zobaczyć przykłady wejdź np. na stronę www.amb.net.pl – wiem że tam są przykłady takich pieczątek
-
Potrzebuje informacji co dokładnie składa się na koszt wymiany pracownika w firmie i czy jestem w stanie we własnym zakresie tego dokonać?
-
Na chwile obecną na rynku mnóstwo jest takich firm. Ja osobiście korzystam z Caffe Print (www.caffeprint.eu) z tego ci mi wiadomo jest obecnie najtańszą firmą na rynku. Sam zamówiłem u nich wizytówki
-
Poszukuje firmy, która opracuje dla mojego przedsiębiorstwa testy kompetencyjne dla nowo powstałego stanowiska pracy – przedstawiciel handlowy w branży chemicznej
-
Na jakiej zasadzie działają drukarnie online? Przyznam, że po raz pierwszy spotykam się z czymś takim
-
Spotkałem się niedawno z wielokolorowymi pieczątkami. Pomysł oryginalny, ale czy nie wydaje się zbytnio niepoważny?
-
Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? ;)
-
Na co powinnam zwrócić uwagę? Czy mogłabym się zwrócić o profesjonalną pomoc w tym zakresie?
-
Jak w temacie - jakie są na to sposoby?
-
myślicie, że samo wejscie giełdy na parkiet może namieszać ?