Dorota.Ostaszewska
Użytkownik-
Zawartość
38 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Dorota.Ostaszewska
-
Ranga
Średniozaawansowany
-
Ja mogę polecić bardzo dobrą formę www.transmid.pl, która oferuję transport maszyn różnego rodzaju oraz w różny sposób. Firma oferuję transport maszyn w zakresie przenoszenia, ustawienia ciężkich maszyn i urządzeń, pakowanie maszyn do różnego rodzaju transportu, demontaż i złomowanie maszyn. Firma oferuję również działania takie jak transport kontenerów.
-
Warto pomyśleć o zakupie auta do firmy osobowego czy dostawczego. Jakiś czas temu znajomy podesłał mi ciekawa ofertę salonu z Wrocławia ADF Auto. Chyba zdecyduję się na zakup auta do firmy od nich bo maja naprawdę bardzo dobrą ofertę.
-
Ja osobiście mogę polecić firmę, która oferuję takie usługi jak : projektowanie i budowa maszyn, budowa galwanizerni i tym podobne usługi można zamówić w firmie www.matusewicz.pl. Firma znajduję się w Gryfowie Śląskim i moim zdaniem warto zapoznać się z ich oferta na stronie.
-
Warto pomyśleć o usprawnieniu pracy firmy i takie działania i pomoc oferuję firma e-volution z Katowic. My zdecydowaliśmy się skorzystać z usługi skanowania faktur i dokumentów co bardzo ułatwiło nam pracę i nie musimy chodzić już do archiwum tylko mamy wszystko w komputerze.
-
Ja od nowego roku korzystam z usług usług biuro BUFiK w Zielonej Górze. Biuro oferuję kompleksowe usługi księgowe na najwyższym poziomie w bardzo dobrej cenie.
-
Ja polecam pomyśleć nad otworzeniem własnego biznesu i zacząć sprzedawać na przykład bieliznę damską, męską i dziecięcą. Moja znajoma ma taki mały butik i zamawia bieliznę ze strony hurtowni Ansel w której znajdziemy ciekawe ceny i super rabaty dla stałych klientów.
-
Jak zakładasz firmę musisz to warto zawczasu pomyśleć o dobrej księgowej, która zajmie się nasza księgowością. Ja mam taką księgowa w biurze w PIMAG we Wrocławiu. Biuro oferuję usługi z zakresu m.in. : prowadzenie pełnej księgowości (Księgi Handlowe) lub prowadzenie Podatkowej Księgi Przychodów i Rozchodów, pomoc przy rejestracji firmy, odbiór dokumentów od klienta,reprezentowanie klienta przed organami podatkowymi w zakresie bieżącej obsługi księgowej, prowadzenie pełnej obsługi Kadrowo - Płacowej, prowadzenie rejestrów VAT, prowadzenie ewidencji Środków Trwałych i wartości niematerialnych i prawnych.
-
Dobrze jest wiedzieć gdzie można zamówić firmę cateringową, która zajmie się na przykład organizacją eventu firmowego z gwarancją sukcesu. Takim cateringiem jest firma J.B. Catering. z Otwocka i impreza zorganizowana z ich pomocą to tylko i wyłącznie sukces.
-
Jak już jesteśmy w temacie szkoleń biznesowych to warto wejść na stronę firmy Fundacja Fortis z Katowic i zapoznać się z ofertą na różne szkolenia. Miałam okazję kilka razy korzystać z oferty szkoleniowej i z wiedzy uzyskanej na szkoleniu korzystam do dziś.
-
Bardzo ładne powierzchnie biurowe do wynajęcia oferuję BCB przy lotnisku w Gdańsku. Inwestycja BCB obejmuje powierzchnię około 11 hektarów. Każdy z biurowców to około 9 250 m2 powierzchni biurowej na wynajem w klasie A - moim zdaniem warto.
-
Ja mogę polecić kancelarię prawną w Szczecinie na Błogosławionej Królowej Jadwigi 33/5 u Pana Wojciecha. Kancelaria Radcy Prawnego Pana Chmuraka wykazuje pełne zaangażowanie, kreatywność oraz skuteczność w świadczeniu pomocy prawnej.
-
My jakiś czas temu organizowaliśmy szkolenie i konferencje w hotelu Solec w miejscowości koło Piaseczna. Hotel gwarantuję miejsce na konferencję i gwarantuję dwie ładnie urządzone sale z wygodnymi krzesłami i pełnym wyposażeniem.
-
księgowość - samodzielnie czy przez biuro ?
temat odpisał Dorota.Ostaszewska na annameri w Ogólnie o biznesie
Ja jakiś czas temu podjąłem współpracę z tym biurem Rodak z Katowic. Biuro księgowe prowadzi szereg działań na płaszczyźnie rachunkowości i księgowości w bardzo dobrych cenach dla wszystkich. -
Jeżeli biznes restauracyjny to na pewno przyda się namiar do dobrej pralni gdzie będzie można oddać na przykład obrusy, pokrowce na krzesła lub odzież roboczą. Takie usługi można wykonać w pralni Elbo w Łodzi. Pralnia mieści się na ulicy Łanowej. Pralnia oferująca kompleksowe usługi pralnicze, zarówno dla firm, jak i osób prywatnych.