emenems

Użytkownik
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnio

Reputacja

0 Neutral

O emenems

  • Ranga
    Początkujący
  1. Witam. Myślę, nad założeniem firmy, która sprzedawałaby boxy ze zdrową żywnością. Klienci na wskazany adres otrzymywaliby zapakowane zdrowe posiłki, które ewentualnie należy podgrzać w mikrofali. Problemem jest jedynie kuchnia w której będą przygotowywane i pakowane potrawy, ponieważ koszt wynajęcia całego lokalu jest bardzo wysoki. Należy spełnić wszystkie wymagania sanepidu dlatego podejrzewam, że przygotowywanie boxów w domu odpada. Znajomy prowadzi niewielką chińską restaurację, dlatego myślę nad dogadaniem się z nim w kwestii użyczenia jego kuchni. Myślicie, że jest to dobry pomysł? Czy podczas badań sanepidu pod kątem mojego biznesu może wyjść coś nie tak i nagle każą zamknąć restaurację mojego kolegi? Macie jakieś doświadczenie w kwestii podnajmu kuchni? Może pomysł z dostosowaniem kuchnie w we własnym mieszkaniu nie jest w cale najgorszy? Pozdrawiam.