PabloSl
Użytkownik-
Zawartość
8 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO PabloSl
-
Ranga
Początkujący
-
Lucart ma mnóstwo sklepów, dużo ludzi wybiera tę markę podczas otwieraniu biznesu we franczyzie w przypadku sklepu motoryzacyjnego. Ja prowadzę sklep od roku pod szyldem lucarta 🙂
-
Inwestycja w panele akustyczne od EHO S.A- Crowdfunding
temat odpisał PabloSl na Lukaslu w Pomysł na biznes
Tak jak pisze autor to dobry sposób na zainwestowanie środków. Produkt jest już sprzedawany, także nie jest to start up jak już zauważono. Zwrot z inwestycji na pewno będzie bardzo dobry. Panele akustyczne EHO to moim zdaniem dobry produkt do zainwestowania środków. Na pewno w tej aukcji crowdfundingowej wezmę udział i coś zainwestuje -
Piec konwekcyjno parowy Resto Quality do restauracji
temat odpisał PabloSl na PabloSl w Ogólnie o biznesie
Dzięki za opinie, kupiłem właśnie dzisiaj jeden z pieców resto quality, czytałem tez opinie w serwisach gastronomicznych to sporo ludzi chwali te piece i ma dobre opinie o nich. Mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie. -
Dzięki, sprawdzę na tej stronie, widziałem wcześniej u nich sporo thinkpadów, ale nie przeglądałem szczegółowo, popatrzę i może coś wybiorę.
-
Wiesz co, jeśli już bierzesz pod uwagę stronę internetowa od solumy to warto też rozważyc ich oferte jeśli chodzi o reklamę, bo często jest tak, że jak bierzesz dwie firmy każda od innej rzeczy, to potem kiepsko wychodzi. A tak jedna siedzi w temacie od a do z. Ja popełniłem ten błąd i wziąłem stronę internetową od solumy, a całe zaplecze marketingowe od kogos innego bo chciałem przyoszczedzić, ale nie warto, naprawdę. Agencja soluma opinie o reklamie ma jeszcze lepsze niż o stronach, więc rozważ to 🙂
-
Witajcie, szukam dobrego i mobilnego laptopa do firmy. Nieduży, lekki, przynajmniej 8GB RAM, procesor chociaż i-5, kwota do 5000zł. Takie mam wymagania. Czy ktoś z doświadczenia coś poleci? laptop ma być do pracy w biurze, oraz będzie zabierany na spotkania i prezentacje u klientów.
-
Szukam opinii o piecach konwekcyjno parowych Resto Quality. Chcę kupić taki do swojej restauracji. Najlepiej jak wypowiedzą się ludzie, którzy posiadaja lub posiadali takie piece.
-
Wiesz co, probooki HP są chyba podobne do thinkpadów lenovo, ja mam thinkpada i też probooka i generalnie bardzo podobne laptopy, obydwa są mobilne i lekkie. Na korzystneit.pl oczywiście tez bym sugerował popatrzeć bo jest spory wybór laptopów biznesowych. Pozdrawiam.