Katarzyna0009
Użytkownik-
Zawartość
11 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO Katarzyna0009
-
Ranga
Początkujący
Ostatnio na profilu byli
Blok z ostatnio odwiedzającymi jest wyłączony i nie jest wyświetlany innym użytkownikom.
-
jeszcze mam pytanie, czy ceny w ich sklepie to standardowe ceny za skutery elektryczne, czy znajdę gdzieś taniej? jeśli tak to gdzie można kupić?
-
Może jakieś uczulenie? Gojenie też trochę trwa. Jeżeli wszystko robiłaś sterylnie i nie masz sobie nic do zarzucenia to moim zdaniem wina klientki, że nie zapoznała się z przeciwwskazaniami. Pracujesz we własnym salonie czy u kogoś?
-
czyli kupowałeś tam coś, tak? jak z dostawą, jak obsługa?
-
szczerze polecam
-
Chcę sobie kupić skuter elektryczny. Czytałam o wielu zaletach tych pojazdów nie jest to temat o dyskusji na ich temat, bo zdecydowałam się na zakup. Jestem jednak niezorientowana w temacie marek, modeli, dealerów. wpisałam w google 'skutery elektryczne sklep' i pierwszy sklep jaki mi wyskoczył to iamelectric, stąd intuicja aby kupić właśnie tam. Pytanie, czy ktoś zna, poleca, potwierdzi zgodność produktów z opisem? Pytanie zadam też na innym forum, aby zebrać jak najwięcej opinii. Te skutery kosztują niemałe pieniądze dlatego przed zakupem wolę się upewnić. Dzieki za każdą pomoc
-
A to dopiero początek. Z każdym makijażem nabieram coraz większego doświadczenia, już sporo potrafię. Za kilka lat może własny salon, kto wie.
-
Kurs ukończony, praca znaleziona w małej klinice w miejscowości pod warszawą. Zarobki bardzo dobre, kto pracuje w tej branży ten wie 🙂 Polecam każdej kobiecie, która jeszcze nie wybrała drogi zawodowej.
-
Wybrałam kurs Medium za poleceniem, czyli taki pośredni. Ma on dać mi odpowiednie kwalifikacje do wykonywania zawodu. Czekam teraz na termin. Rozglądałam się już za ofertami pracy i wstępie - jest zainteresowanie 🙂
-
Już widzę. jest wiele innych kursów i sama nie wiem który wybrać czy ten najdłuższy może. W każdym razie wysłałam już im wiadomość i teraz będę ich męczyć. Dzięki.
-
ok, dobrze, ciesze się że ktoś w końcu odpisał. Mam pytania: kiedy robiłaś ten kurs i jaki konkretnie (podaj nazwę za pomocą której go znajdę na stronie tej firmy). dzięki za pomoc.
-
Cześć. Od dawna interesuję się makijażem i różnymi jego formami. Ostatnio wpadłam na temat makijażu permanentnego, który bardzo mnie zaciekawił. Zaczęłam szperać w internecie i znalazłem wiele ofert pracy jako linergistka (osoba która wykonuje makijaż permanentny) z atrakcyjnym dla mnie wynagrodzeniem. Niezbędne umiejętności zdobywa się w trakcie specjalnie wykupionego kursu w jakieś firmie. Mój region to Warszawa. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tej branży i czy warto wydać pieniądze na takie szkolenie? Koszt jest niemały jak wstępnie patrzyłam. Polecicie jakiś kurs?