pudelkowa
Użytkownik-
Zawartość
30 -
Ostatnio
Reputacja
0 NeutralO pudelkowa
-
Ranga
Średniozaawansowany
-
Tylko gdzie teraz kupić taką dobrą sól z dobrym wyciągiem?
-
Serio, są na Notino? 😮 to ale ze mnie ciamajda, że nie obczaiłam wcześniej... aż sobie zaraz "pogooglam"...
-
A ja właśnie miałam ostatnio taką rozkminę: czy jest różnica, jakiej soli do kąpieli użyjemy, czy każda działa tak samo?
-
O tych kosmetykach kolorowych Burt's Bees kiedyś słyszalam i przyznam, że ten temat mnie zaciekawił (w końcu makijaż nosi się na twarzy przez ileś godzin dziennie), ale nigdy nie udało mi się ich dostać
-
Jak dokładnie nazywa się to serum? Kupujesz gdzieś stacjonarnie czy w necie?
-
To tak przy okazji - a jakie kosmetyki z peptydami stosujesz? 😄 ahahaha sorki za offtop!
-
Co do dokładnie za krem? Wiem, że cudów od kremu nie będzie, ale coś tam jednak kosmetycznie mogą pomóc.
-
A podpowiesz, gdzie go można dostać? W której drogerii najpewniej?
-
A jaki konkretnie produkt stosujesz do ciała i włosów? Taki zwykły olej ze sklepu?
-
Oooo... ten matowy top to brzmi jak ciekawe rozwiązanie. Przepraszam, że Cię tak koleżanko męczę - ale poleciłabyś jakiś konkretny produkt jak masz rozeznanie? Taki co się sprawdzi z "domową" lampą do hybryd?
-
Wiesz co, używam zamiennie zarówno takich, jak i takich, więc zainteresuję się każdą propozycją 🙂
-
Babeczki! Polećcie proszę jakiś dobry i trwały matowy lakier do paznokci 🙂
-
Kupowałam je w Internecie, ale na Notino, nie na żadnej aukcji. Też uważam, że takie produkty lepiej brać z zaufanego miejsca 😉 z resztą nawet na Notino są w naprawdę przyzwoitej cenie! Co do nadwrażliwości dziąseł to była, ale bardzo delikatna. Mi to nie sprawiało problemu. Kiedyś stosowałam nakładki z żelem to znacznie bardziej podrażniały i w ogóle były mniej wygodne 😉
-
Paskami, bo są dla mnie wygodniejsze. Nazywały się "White Pearl Charcocal", skuteczne a nawet niedrogie 🙂
-
Poszukaj w drogeriach, ja akurat kupowałam online na Notino 🙂