anel-7 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Szukamod dłuższego czasu inwestora, wspólnika, udziałowca z kapitałem 500 000 -800 000 zł - w zależności od nieruchomości i parku maszynowego , celem uruchomienia zakładu produkcji trumien Posiadany jest rynek zbytu na ilości 1000 i "+" szt w skali miesiąca Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregorz111 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2018 Na jaki zysk może liczyć wspólnik, który się zdecyduje na to przedsięwzięcie? Proszę podać więcej informacji na temat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anel-7 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Witam propozycja 50/50 ale kwestja do ustalenia, zysk 80 -110% kosztu produktu , więcej na priw. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariMari1985 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Jakby ktoś był zainteresowany to warto zapoznać się z ofertą firmy DRZEWIARZ z Drobin koło Płocka . W sprzedaży dostępne są drewniane trumny z litego drewna oraz trumny kremacyjne. Firma posiada ponad 80 letnie doświadczenie w produkcji trumien przekazywane z pokolenia na pokolenie . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anel-7 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2019 Znam bardzo dobrze tą Firmę około 20 lat p znam ich produkty - Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HalinaKoziol 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2019 Mój znajomy własnie szuka dobrego dostawcy trumien i na 100% podeślę mu ten namiar do tego drzewiarza z Płocka. Czasem dobry dostawca jest na wagę złota.... nie raz się o tym przekonaliśmy a widzę , że firma jest z długoletnią tradycją a takie firmy są najlepsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anel-7 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2019 (edytowany) Witam Rozpocząłem już w tym tygodniu produkcję trumien. możliwośc produkcji 3000 szt i "+". miesięcznie , Zapraszam zainteresowanych zakupem trumien . Lokalizacja ŚWIECIE n/W tel. 511 470 024 Edytowano Maj 16, 2019 przez anel-7 dodanie tekstu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata.kolasinska 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2019 Z tego co wiem to ta forma Drzewiarz to firma z tradycjami sięgające 1928 roku. Moim zdaniem warto podjąć z nimi współpracę bo są najbardziej kompetentnymi osobami w branży. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
w.malinowski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2020 Warto również poszukać na stronach zakładów pogrzebowych jak ten [link usunięty] , jakie zakłady mają trumny i skąd je pozyskują. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach