Thierry 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2018 Poszukuję kogoś, kto wykona film pamiątkowy i klip ze ślubu i wesela. Katowice! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ellena 0 Zgłoś post Napisano Luty 10, 2018 Raczę poszukać ofert na olx albo popytać wśród rodziny i znajomych czy mogą kogoś polecić. Na fb też dużo osób się reklamuje. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna25 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Jeśli nie masz opcji rekomendacji wśród rodziny czy znajomych proponuję zerknąć tu: http://www.filmy-wesele.pl/Katowice,miasto,videofilmowanie.html, na portal, który jest bazą osób, profesjonalistów, zajmujących się filmowaniem ślubów i wesel. To, co jest fajne to fakt, że od razu jest podana cena za usługę, więc możesz dopasować wykonawcę do posiadanego czy planowanego budżetu. Poza tym, każdy w opisie z reguły umieszcza informację o sprzęcie, na którym pracuje, a oferta wzbogacona jest o portfolio, które możesz przejrzeć. No i na koniec - masz możliwość filtrowania wyników, zatem to też usprawnia poszukiwania! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toiluzja 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Ja jednak preferuje fotografa :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja77 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Ja wprawdzie nie kojarzę nikogo z Katowic, ale słyszałam, że [link usunięty] . Może warto jego zaangażować? Wszak Kraków to tylko 80 km. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2018 Nie myślałeś może o czymś niestandardowym? Wiem, że teraz coraz popularniejsze staje się robienie filmów oraz zdjęć z lotu ptaka, za pomocą drona. Kiedyś miałam okazję oglądać jak wygląda tak przygotowany materiał i naprawdę efekt jest świetny. Trzeba tylko znaleźć profesjonalną firmę, która by się tym zajęła. Takie usługi można zamówić za pośrednictwem strony [link usunięty] Myślę, że dzięki temu mielibyście bardzo fajną, nieszablonową pamiątkę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morgom 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2019 Warto rozejrzeć się za jak najlepszym fotografem ślubnych, który będzie potrafił uchwycić najpiękniejsze momenty ceremonii. Osobiście polecam wam skontaktować się w tym celu z firmą http://fotooscar.com.pl/ Ich siedziba znajduje się na terenie województwa zachodniopomorskiego. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiefutbol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2019 OLX bym sobie odpuścił.. jeśli chodzi o wesele to tylko i wyłącznie z polecenia - to (teoretycznie) okazja jedna w życiu 😉 Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach