GosiaMX 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Hej, ma do Was proste pytanko - co wolicie: kawę czy herbatę? I jakie są Wasze ulubione smaki/odmiany? Czy napary eco mają dla Was znaczenie? Jako że zainicjowałem temat, odpowiem zgodnie z prawdą, że rzadko pijam kawy, bo ich nie lubię, choć czasem skuszę się na jakąś zabielaną. Co do herbat, to uwielbiam je w każdej odmianie, zarówno mocne jak i słabe, owocowe i czarne, sypane lub nie. . Ostatnio nawet próbowałem z żurawiną i choć nie lubię tego owocu, smak napoju mi odpowiadał. Chodzi mi o podobny produkt do tego co mamy tutaj [link usunięty] , z tym że moja miała dodatek imbiru i kupiłem ją lokalnie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropka45 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2018 Zdecydowanie herbata, szczególnie w takie dni jak teraz zimno, mróz . Jak dla mnie najlepsze są herbaty owocowe np [link usunięty] herbata bardzo wyraźna w smaku czuć ją owocami, a nie tak jak to jest w przypadku np biedronkowatych herbatach że piszesz wodę. Także herbatka, ciepły koc i czekamy na wiosnę:) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitahaja 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Tak, zimą faktycznie częściej piję herbatę niż zwykle ale ogólnie to wolę zwykłą wodę, najczęściej piję warszawską kranówkę bo jest bardzo dobra smakowo i z tego co wiem czysta Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2018 Zawsze wolałam herbatę, w ogóle jestem miłośniczką herbat :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach