kanapozaur 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2016 Ja korzystam dosyć regularnie, drukujemy sporo ulotek, zobacz sobie na przykład http://letica.pl/oferta/ulotki/, akurat z nimi współpracuje chyba najczęściej i nie narzekam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
george 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2016 Ja praktycznie na co dzień mam styczność z drukarnią , która robi etykiety online http://unilogo-drukarnia.pl/co-robimy/etykiety/ . Taka forma jest wygodniejsza i daje możliwość znalezienia najlepszej oferty, bez ograniczania się tylko do lokalnych propozycji Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayosa 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2017 Drukarnię wybrac nie jest trudno ale nie wszystkie świadczą kompleksowe usługi takie jak np bigowanie (ułatwia składanie papieru). Jeśli potrzebujecie takich usług to zachęcam do zapoznania się z ofertą firmy Megalak http://megalak.pl/bigowanie-tloczenie.html . Wykonują usługi na papierze jak i na kartonie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliaa873 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2018 Drukarnie internetowe mają tę zaletę na stacjonarnymi, że wszystko można załatwić przez internet, z domu, czy biura - to spore udogodnienie. Nie można też zapomnieć o niższych cenach wydruku - przy większych ilościach materiałów robi się z tego spora kwota. Sprawdźcie choćby tą drukarnię internetową [link usunięty] - ma dość niskie stawki, a wydruki są bez zarzutu, na plus także szybka wysyłka. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2018 Ja od dawna korzystam z usług drukarni internetowej http://www.lemongrass.com.pl Mają bardzo szeroki zakres usług. Zawsze otrzymuję od nich to czego potrzebuję, więc polecam wam się do nich zgłosić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
balbinkaa 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Polecam drukarnię Labcreation, zamawiamy u nich wszelkie materiały reklamowe, kompleksowo nas w tym zakresie obsługują już od dłuższego czasu :) Mają w zasadzie nieograniczone możliwości, wszystko można zrealizować dzięki temu w jednym miejscu. Zamawia się przez stronę [link usunięty] , także tą drogą przesyła pliki, a odbiór jest w Twojej firmie - kurier dostarcza :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Teraz to już większość osób korzysta z drukarni internetowych. Jest to niesamowita oszczędność czasu, ale również i pieniędzy z tego względu, że mają one bardzo atrakcyjne oferty dla swoich klientów. Godna polecenia jest Diamond-Druk [link usunięty] , która oprócz wysokiej jakości usług oferuje również wysokie rabaty i darmową dostawę. Mają ogromny asortyment, a w ofercie ponad 100 tysięcy konfiguracji produktów. Znajdziesz więc tam wszystko, co potrzebujesz. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bushi 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2018 Dnia 4.02.2017 o 18:09, Sayosa napisał: Drukarnię wybrac nie jest trudno ale nie wszystkie świadczą kompleksowe usługi Właśnie cały sęk w tym, że trudno wybrać. Bo oferta jest szeroka, tylko z jakością wykonania różnie bywa. Ja do listy zaufanych mogę dorzucić [link usunięty] , bo o ile znam tańsze, to kiedy trzeba wydrukować coś, czym będzie można się pochwalić przed klientem, to w tym przypadku mam pewność, że jakość będzie odpowiednia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2018 Dnia 28.01.2011 o 16:08, Marcinek napisał: Problemy pojawiają się, kiedy jest wydrukowane źle. Dokładnie. To częsty problem... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bielik87 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2018 Zgadzam się, drukarni jest wiele, wiele przedstawia się jako kompleksowy dostawca, ale często niestety są problemy - np. jakość druku pozostawia wiele do życzenia... Powiem tak - wg mnie, jak się ma sprawdzonego kontrahenta, w tym przypadku drukarnię, to warto się jej trzymać. Ja korzystam z drukarni Labcreation i jestem zadowolona zarówno z jakości druku, jak i z czasu realizacji zamówienia, obsługi i cen. Nie ma żadnego aspektu, na który mogłabym narzekać. I to chyba definiuje dobrą współpracę właśnie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach