zdrewna 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Przysyłają go aż z Włoch? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2015 Taki sklep warto dobrze i skutecznie pozycjonować! Podstawa jest dobrze pozycjonowana stronka w internecie co wpływa na sprzedaż i liczbę odwiedzin na niej. Wiadomo, można to zlecić firmie, ale i też robić samemu, ale tak aby jej nie zaszkodzić w postaci- "zablokowania w google" Teraz jest organizowane takie szkolenie z pozycjonowania i optymalizacji w lutym (3-7) 2015. Więcej info na http://xannsem.com/szkolenia/optymalizacja_i_usability_stron_-_seo_cz_ii Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martynaxx 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2015 W sumie to warto wziąć udział w szkoleniach z marketingu internetowego http://xannsem.com/szkolenia. wiedza, która zostanie tam przekazana na pewno Wam się przyda, tak samo jak mnie :-) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monte 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2015 ja ostatnio zacząłem prowadzić równoczesną sprzedaż na allegro i w sklepie internetowym. zastanawiam sie czemu ja na to wczesniej nie wpadlem :D widze juz pierwsze efekty, sprzedaz sie zwieksza, a dzieki odpowiedniemu szablonowi latwiej promowac mi moj zwykly sklep. tylko trzeba sobie to wszystko dobrze zorganizowac. mi w prowadzeniu wszystkich aukcji bardzo pomogl [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irena29 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2016 W takich e-biznesach to chyba przydaje się też jakieś specjalne oprogramowanie jak np. tutaj - http://www.lefthand.pl/pl/. Przynajmniej nad wszystkim można mieć stałą kontrolę... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarbaraW 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2016 Ja teraz planuję założyć własny e-sklep. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliakl 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2016 Najgorzej jest, kiedy czeka się na przesyłkę, a wysyłający nie zada sobie trudu, żeby poinformować o opóźnieniu. Szczególnie jeśli zależy mi na czasie, bo zamówiłam coś na prezent. To chyba jedyne sytuacje, z jakimi miałam do czynienia, ale bardzo denerwujące i zniechęcające do tej formy robienia zakupów. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda_lena 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2016 To może polecicie mi sklep, w którym kupię jakiś dobry dysk przenośny? Myślałam o dysku zewnętrznym LaCie [link usunięty] . Najbardziej mi się podoba ten LaCie Mirror, aż miło byłoby go postawić na biurku :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
El_Toro 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2016 Jeśli chodzi o sklepy internetowe to nie musi to być duży koszt wcale. Wdrożenie grafiki na popularnej platformie dzięki, której sklep będzie wyróżniał się na tle konkurencji, to nie jest duży koszt. W razie pytań mogę udzielić pomocy biuro@c4agency.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomkowski 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 25, 2016 Sklepy internetowe oferują nam znacznie więcej w niższych cenach niż w sklepach stacjonarnych. Mam wiele sprawdzonych sklepów i nigdy się nadziałem. Jednym z nich jest sklep z częściami samochodowymi [link usunięty] takimi jak świece zapłonowe, żarowe, cewki, sondy lambda czy przewody WN, największych producentów. Znajdziesz tam wszystko co jest ci potrzebne przy samochodzie, kosiarce, czy skuterze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrzysztofLLL 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2016 Jakie oprogramowanie macie w swoim sklepie? Tutaj http://www.aptusshop.pl/sklepy_internetowe/jaki_sklep_wybrac.php sobie czytam o tym oprogramowaniach i w sumie nie wiem, na jakie sie zdecydować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hortensja1 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2017 Ja miałam raz nieprzyjemność z tuszem do drukarki, ale obsługa sklepu bardzo ładnie mnie potraktowała i dosłała mi nowy, sprawny. Raz tylko zamówiłam gdzieś na allegro część do samochodu i była niesprawna, a niemiły pan powiedział, że nie przyjmuje reklamacji, bo na pewno była sprawna. Nie chciało się kłócić z nim prawnie, więc darowałam. Ostatnie sklepy do których wrócę to na pewno te: [link usunięty] [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mizara 0 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2017 Nie mam ulubionych sklepów, bo ciągle powstają nowe, lepsze i wtedy już do starych nie zaglądam :) Ostatnio znalazłam sklep multu.pl z tanimi butami i już nie sprawdzam obuwia w sklepie w którym kiedyś je kupowałam, bo wiem, że takich cen jak w multu nie mają :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smole 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2017 Bardzo dobrze wyglądają i funkcjonują sklepy internetowe na oprogramowaniu [link usunięty] . Widać, że korzysta z nowoczesnych rozwiązań, obsługa też jest bardzo wygodna Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
centurion45 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 zakupy przez internet to wygoda i oszczędność czasu, w zasadzie większość rzeczy zamawiam przez internet. oprócz spożywczych. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radekfilip 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2017 Przy prowadzeniu sklepu polecam zdecydować się na [link usunięty] . To bardzo polepszy znalezienie twojej firmy i pozwoli rozkręcić sprzedaż. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2017 Ja w ostatnim czasie zacząłem korzystać również z poradników w sieci. Natrafiłem na ciekawy tutaj [link usunięty] dotyczący oled tv. Teraz zastanawiam się nad kupnem takiego telewizora do dużego pokoju. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeltaKurier_pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 21, 2017 Skoro chcesz zająć się sklepem i biznesem internetowym na poważnie, to podstawa jest także współpraca z kurierem, firmą która na czas dostarczy przesyłki, akurat tym zajmujemy się na co dzień i pomożemy :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ursam 0 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2018 Staram się nie kupować ubrań w ciemno, wolę być pewna, że ubrania, które kupuję są modne i faktycznie takie fajne jak mi się wydają, dlatego na początku szukam informacji na blogu http://www.modny-styl.pl/tanie-ubrania-damskie/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabriella 0 Zgłoś post Napisano Luty 13, 2018 Jeśli planujesz otwarcie sklepu z odzieżą, musisz wiedzieć czym są koszulki damskie. Dlatego właśnie stworzyłam przewodnik: [link usunięty] zapraszam na blog Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2018 Ciekawym produktem są feromony. Nie tylko podniesiesz swoją atrakcyjność ale będziesz tu mieć dobry biznes. http://tuszybkakasa.pl.tl/Feromony--Biznes.htm Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semtak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 28, 2018 Ja na szczęście nie miałem problemów z zakupami przez internet. Ale mój znajomy kupił aparat na zagranicznej, angielskojęzycznej stornie niby z UK aparta za 11000 zł i nic nie dostał policja bezradna. Po całej akcji można było to jednak dokładniej sprawdzić no ale cóż zdarzyło się tak dla przestrogi zawsze trzeba uważać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2018 Otworzenie biznesu może skutkować dużymi zarobkami, trzeba jednak wiedzieć jak prowadzić firmę oraz jak ją reklamować, do tego przydadzą się artykuły ze strony http://www.mmail.pl/czy-facebook-jest-bezpieczny/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3dprint 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 20, 2018 Akurat jeżeli chodzi o sklepy internetowe to ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem takiego rozwiązania oraz zakupów, dzięki nim możemy zwyczajnie zaoszczędzić czas oraz pieniądze co w kresie przedświątecznym może okazać się zbawienne :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pmarek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2019 O ile będzie to trafiony sklep to jak najbardziej. Warto zrobić jakiś research tego czy się to opłaci i kalkulacje wstępne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach