Anna25 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2018 Jak skutecznie kontrolować czas pracy pracowników i jak dokładnie go ewidencjonować? Co proponujecie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damianko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2018 Myślę że najskuteczniejszym sposobem jest jakiś zegar na którym odbijamy się wchodząc i wychodząc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thierry 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2018 to prawda! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian900 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2018 Myślę, że niezłym pomysłem może być system [link usunięty] , opierający się na czytnikach i rejestratorach czasu pracy. Bardzo ułatwia zadania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakub.szafran 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2018 też tak myślę, że automatyczne rozliczanie czasu pracy jest najlepszym pomysłem, szczególnie wtedy gdy pracowników jest bardzo dużo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach