2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2013 Obniżyliśmy cenę domen .eu. Do 23 grudnia rejestracja kosztuje 6,90 zł netto, a odnowienie 49 zł netto. Domenę zarejestrowaną w tym terminie można zgłosić na stronie EURid i wziąć udział w losowaniu jednej z trzech wycieczek do atrakcyjnych miejsc w Europie. Więcej informacji i regulamin można znaleźć na naszej stronie internetowej w zakładce [link usunięty] . [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FineCzwartek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Będą taki promocje ejszcze ? :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkin 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 Wszystko fajnie, tylko jeszcze kwestia jak często taki serwer będzie padał? My od dłuższego czasu w firmie korzystamy z usługi przekazującej administracja serwerami na firmę zewnętrzną w tym przypadku http://www.bezpiecznafirma.com.pl/ jest to o tyle, fajnie, że przy prowadzeniu dość sporych sklepów internetowych nie jestem wstanie jeszcze dbać o to by strony funkcjonowały w momencie kiedy serwer mi pada ja nie zarabiam, a tak cały proces konfiguracji monitoringu i naprawy, przechodzi na firmę, ja wiem ile zapłacę wieć sobie to od razu wrzucam w koszta i w nocy i w czasie wyjazdów śpię spokojnie. Wielu osobą wydaje się, że opłata jest duża, ale jak ktoś będzie miał kiedyś sklep nieuruchomiony przez 4 dni + spędzi 2 z nich na telefonie i i tak problemu nie rozwiąże tylko będzie musiał na koniec wynająć informatyka to zrozumie, że warto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartosz-rompala 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2014 zgadzam się z tym co Jenkin mówi, ale która firma jest najlepsza trudno powiedzieć, ja osobiście korzystam z home i jak na razie jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2014 Będą taki promocje ejszcze ? :) Będą :-) Na pewno będzie podobna obniżka na wiosnę, ale na razie trudno powiedzieć kiedy dokładnie. Polecam sprawdzanie [link usunięty] i profili w serwisach społecznościowych ( [link usunięty] , [link usunięty] , [link usunięty] ). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2014 A ile odnowienie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talar 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2014 a domeny z koncówką pl jaką teraz macie ofertę? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Luty 14, 2014 A ile odnowienie ? Odnowienie domen .eu to obecnie 49 zł netto [link usunięty] a domeny z koncówką pl jaką teraz macie ofertę? Rejestracja 9,90 zł, odnowienie 99 zł netto + bezpłatne konto hostingowe [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2014 Znaczenie ma tylko przedłużenie, a nie rejestracja. W Firehost płacę za domenę 36 zł. I tyle mnie kosztuje to rocznie. PL mam raczej mało, głównie domeny europejskie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi12 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2014 Najlepsze są teraz domeny z końcówkami .pl, .eu, .com. Przy czym nazwa naszej strony musi być łatwa do zapamiętania i unikatowa. Często możemy kupić domeny z hostingiem. Dobrą ofertę teraz ma na to [link usunięty] w cenie 8,25 na miesiąc dostajemy hosting bez limitów, 9 domen oraz różne zniżki na pozycjonowanie strony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lancelot 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 18, 2014 według mnie warto teraz kupować domeny z rozszerzeniem pl lub com, reszta nie ma sensu, sam mam teraz wszystkie domeny w [link usunięty] i rejestracja oraz przedłużenie są całkiem tanie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2015 Nie patrzcie na ceny za rejestrację tylko za przedłużenie - bo to one mają znaczenie. Odradzam całkowicie stawianie na dziwne kwoty - później zabulicie i to mocno za kolejny rok. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zdrewna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2015 Będą jeszcze takie tanie domeny? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2015 Ceny raczej pójdą w górę Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2015 Z pewnością na https://domeny.pl/ mogą trafić się tanie oferty domen, więc uważam, że warto sprawdzić sobie ofertę ich domen. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forumiak 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2015 Hehe... domeny.pl to kolejny hardkor. PL kosztuje u autorow tematu 120 zł. Za tyle to ja przedłużam w Hekko domeny przez kolejne 2 lata. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramona 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 A możecie polecić mi jakieś dobre domeny? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagaxx 0 Zgłoś post Napisano Październik 27, 2015 A możecie polecić mi jakieś dobre domeny? Wpisz w wyszukiwarkę "https://www.swiatdomen24.pl/" i porównaj sobie kilka ofert! Ja zazwyczaj wybieram najkorzystniejszą z ofert! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakzarabiacpieniadze 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2015 Trochę o domenach / hostingach [link usunięty] . Ten podcast odpowiada na pytania odnośnie domen, sensu posiadania hostingu itd. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lechoo 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2015 A możecie polecić mi jakieś dobre domeny? Od wielu lat korzystam z [link usunięty] l . Rejestracja domeny pl poniżej 10 zł netto, przedłużenie ok 50 zł netto. Ceny jedne z najbardziej konkurencyjnych na rynku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2015 Moim zdaniem warto właśnie zwrócić uwagę na ceny domen, zarówno przy jej rejestracji, jak i przy późniejszym przedłużaniu domeny. Z tego co widziałem, to dosyć ciekawą ofertę znaleźć można w https://www.swiatdomen24.pl/ . Firma oferuje rejestrację domen oraz stały niski koszt obsługi domeny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach