karski1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2014 Chciałbym sie Was spytać, czy forma reklamy i promowania swojego produktu poprzez dodanie wpisu do np. tego typu katalogów produktów online: https://zgornejpolki.pl/ ma jakiś wpływ na reklamę i może nam przynieść potencjalnych klientów? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2014 To co napisałeś wyżej to dosyć niszowy sposób na promocję swoich produktów i usługi. Zasięg tej reklamy będzie bardzo ograniczony a efekt mizerny. W reklamie chodzi o to aby była ona skuteczne. Skuteczne jest SEO czyli pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach. Możesz również postawić na linki sponsorowane których dużą wadą jest to, że są drogie. Efektywną formą reklamy jest mailing. Większość użytkowników internetu posiada conajmniej 1 skrzynkę pocztową, która sprawdzana jest kilka razy dziennie. I nie mam tutaj na myśli wysłyanie na ślepo spamu (co na marginiesie jest niezgodne z prawem) ale pisanie do osób które się na to zgodziły (ackeptując regulamin).. Poczytaj sobie na http://freshmail.pl/blog/wiedza-i-raporty/efektywnosc-email-marketingu-czyli-czy-mailing-sie-oplaca/ o skuteczności tej formy reklamy. Znajdziesz tam wyczerpujący raport na ten temat. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karski1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2014 No dobrze, a jeżeli taki katalog byłby na tyle popularny co chociażby katalog panoramy firm? Przecież co jak co, ale dla mnie byłaby to świetna forma reklamy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasama 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2014 Katalogi są dobrym rozwiązaniem, szczególnie, gdy profil można dodać za darmo i jest to kataog z danej branży. Tak właśnie jest na [link usunięty] . To portal z dziedziny sztuki, kultury, forografii, architektury... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2014 No dobrze, a jeżeli taki katalog byłby na tyle popularny co chociażby katalog panoramy firm? Przecież co jak co, ale dla mnie byłaby to świetna forma reklamy. Panorama firm to nieco inna bajka. Oni sporo wydają na pozycjonownie i marketing. W niektórych branżach opłaca się być wysoko u nich, ale w wielu innych już niekoniecznie. Co do innych katalogów - jeżeli wpis zarobi na siebie to jak najbardziej można dodać się do jakiejś bazy . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brandmaster 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2014 Umieszczanie wizytówek w katalogach firm jest pożyteczny pod względem pozycjonowania. Oczywiście lepiej podliczyć koszty, czy nie bardziej opłacalne są AdWordsy, czy reklamy displayowe. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bluro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2014 ten projekt jest bardzo ciekawy. jednak musisz dotrzeć do ludzi którzy maja swoje firmy i pieniądze. i dodać więcej produktów bo jest troche zbyt mało. a to wiąże sie z kosztami. warto porobić wizytówki sobie pozostawiać w miejscach np u fryzjera itd wprowadź tez program partnerski aby klienci mieli korzyści pomoże to im a Tobie dostarczy nowych klientów :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzystko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2014 Polecam firmę http://www.salesmedia.pl/ oferującej innowacyjną i skuteczną reklamę poprzez programy partnerskie. Firma stawia na jakość i podchodzi indywidualnie do każdego swojego klienta. Sprawdźcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinko 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2014 zawsze to jakaś forma reklamy ale warto jednak troche więcej zainwestowac pieniędzy aby efekt był widoczny i zwracalne koszty poniesione na taką reklame. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka77 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2014 Zgadzam się z Tobą marcinko. Ostatnio zaczęłam się interesować właśnie tematem marketingu i znalazłam ciekawe analizy działań marketingowych np. [link usunięty] i jestem ciekawa, czy w waszych firmach takie działania były prowadzone? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi12 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2014 Teraz myślę, że dobrze jest łączyć reklamę internetową, z tą tradycyjną. Wszystko zależy od branży, ale zazwyczaj daje to najlepsze efekty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip2 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2014 Polecam poczytać trochę profesjonalnych blogów marketingowych http://reklamamarketing.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tiger22 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2014 Według mnie jedną ze skuteczniejszych reklam jest pozycjonowanie. W ten sposób mozesz najszybciej dotrzeć do jak największej liczby osób. Sam troche sie zagłębiałem w ten tema i szczerze mówiąc z takich lepszych firm, które maja dobre rezultaty to Ditum.org bardzo dobrze pozycjonuje.Tutaj masz na nich namiary http://www-pozycjonowanie.eu/pozycjonowanie.html , moze Ci sie przydają i skorzystasz z ich oferty Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blogsilence 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2014 Chciałbym sie Was spytać, czy forma reklamy i promowania swojego produktu poprzez dodanie wpisu do np. tego typu katalogów produktów online: [link usunięty] ma jakiś wpływ na reklamę i może nam przynieść potencjalnych klientów? Witaj, jest to dość wąska czynność jeżeli chodzi o reklamę, wpisy do katalogów to mała cząstka związana z pozycjonowaniem strony. Myślę, że konkretne efekty dałaby cała, kompleksowa usługa SEO ;) Zapraszam Cię na bloga [link usunięty] tutaj jest sporo przepisów i gotowych rad w zakresie promocji w Internecie ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek0zielinski 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Katalogi to dobre rozwiązanie. Ale żeby był lepszy efekt to trzeba dodać stronę do wielu takich katalogów. Najlepszą formą reklamy strony internetowej jest pozycjonowanie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip2 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2014 Mam fajny pomysł na rozreklamowanie tego typu działalności :) Robiłem już kilka ciekawych kampanii, jakbyś chciał to się odezwij michal11225 (@) wp.pl Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinko 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 I tu znów sie sytuacja powtarza, jeśli sam nie potrafisz odpowiednio wybrać forme reklamy idź do firmy zajmującej się właśnie takimi usługami-jest ich juz naprawdę sporo na rynku. Trzeba owszem zapłacić za taka forme ale wszyscy wiemy, ze reklama jest dźwignią biznesu więc lepiej ją zrobić skutecznie bo zazwyczaj porządnie zrobiona i tak się zwraca w postaci zysków. Taka moja rada Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doswiadczonamama 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2014 Reklama w Internecie jest w tej sytuacji jak najbardziej na miejscu. Idealnie sprawdzi się dobrze przemyślana [link usunięty] :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ramona 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2014 Reklama w Internecie jest najskuteczniejszą formą reklamy. Ja najczęściej korzystam Adwords. Warto jest samemu przejść takie szkolenie, a http://xannsem.com/ ma teraz fajne promocje z tej tematyki, sprawdzcie sobie :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galrun 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2014 Szkolenia z adwords są dobr, ale raczej wybrałbym coś bardziej zaawansowanego Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charlotte1991 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2014 Chciałbym sie Was spytać, czy forma reklamy i promowania swojego produktu poprzez dodanie wpisu do np. tego typu katalogów produktów online: https://zgornejpolki.pl/ ma jakiś wpływ na reklamę i może nam przynieść potencjalnych klientów? Katalogi nie są złe ale poza dodaniem do nich firmy pomyślałabym o jakiejś dodatkowej formie reklamy np. pozycjonowaniu. Z tego co wiem ta firma http://seofabryka.pl/ ma ciekawą ofertę i bogate portfolio. Wydaje mi się, że ze spokojem można im zaufać i powieżyć pozycjonowanie swojej strony. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Comence 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2014 Co do umieszczania w katalogach jesli nie przyniesie Ci to żadnego wiekszego zysku to lepiej tego nie robić gdy chcesz współpracować z firmą SEO gdyż oni mogą za Ciebie wybrać takie katalogi czy bazy firm w których dobrze jest sie pokazać Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2014 Skuteczne są http://bizzit.pl/wirtualny-spacer-dla-sklepu-weda-bhp-we-wroclawiu/. Takie fotki 360 stopni dają wsparcie. Tak twierdzą znawcy tematu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Komar 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2014 katalogi zrzeszajace firmy z danej branży wcale nie są głupim pomysłem, tylko same te katalogi muszą być pomysłowe :) np. moj brat prowadzi pole do paintballa i dodal swoja firme na frespo.pl. to jest portal na ktorym uzytkownicy umawiaja sie na sport, wyszykuja obiekty sportowe i rezerwuja hale, pola itd. wiec cos takiego ma sens, bo taki portal zyje, cos na nim dzieje, ludzie sie integruja, interesuja tym itd. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2014 Ale taki portal o którym piszesz zakłada, że ludzie się wymieniają informacjami między sobą, a katalog działa tylko w jedną stronę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach