jendrek 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2017 Ja korzystam z usług [link usunięty] . Mają profesjonalne i indywidualne podejście do każdego klienta. Świetnie radzą sobie z obsługą i sprzedażą w internecie na portalach takich jak : amazon , ebay, allegro. Dodatkowo zajmują się pozycjonowaniem tworzeniem stron i wiele więcej. Polecam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Renata33 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2017 Korzystam z usług pozycjonowania firmy Be Perfect [link usunięty] jeśli komuś zależy na profesjonalnych i bezpiecznych działaniach SEO to polecam! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariolaW 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2017 Jak chcesz mieć dobrze wypozycjonowaną stronę albo sklep to polecam [link usunięty] . Chłopaki znają się na rzeczy i są najlepsi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smole 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2017 Pozycjonowanie powoli zostaje zepchnięte na boczny tor poprzez content marketing- [link usunięty] . Działania promocyjne marketingu treści koncentrują się na określonej grupie odbiorców w celu uzyskania zainteresowania potencjalnych klientów Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roan24 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2017 [link usunięty] jest istotną czynnością dla naszego biznesy, gdy nie będziemy tego robili nasza strona nie będzie [link usunięty] w wyszukiwarce Google Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adi9012 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2017 Osiągnięcie wysokich wyników w Google nie jest łatwe, dlatego ja skorzystałem z usług firmy BauerSEO. Sam nie mam wielkiego doświadczenia w kwestii pozycjonowania, więc oddałem kwestię promocji mojej firmy w wyszukiwarce właśnie im i gorąco polecam ich usługi. Rzeczywiście treści na stronie są bardzo istotne. Sam wielokrotnie rozmawiałem z opiekunem mojego pakietu na ten temat i teksty na mojej stronie są na bieżąco aktualizowane i rozbudowywane tak, aby spełniały wymagania i były wartościowe. Po ilości nowych klientów widzę, że rozpoczęcia współpracy z profesjonalną firmą pozycjonującą było dobrą decyzją. Polecam odwiedzić ich stronę i dowiedzieć się szczegółów - [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juja 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2017 My się pozycjonujemy w Coolbrand j jesteśmy bardzo zadowoleni. Z miesiąca na miesiąc coraz lepsze efekty i więcej klinetów mamy. Ja się na pozycjonowaniu nie znam, ale mąż się dość orientuje i twierdzi, ze w koncu na profesjonalna firme trafilismy, bo przy poprzednich naszych dwóch działalnościach korzystalismy z innych, które... no, szkoda gadac :P Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka99 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 Polecam skorzystać z usług firmy www.zyrex.pl - mi w 3 miesiące wypozycjonowali :) Dodatkowo przypominam, że od czasu do czasu trzeba odwirusować stronę www i tu polecam najlepszych - [link usunięty] :) Wirusami najczęściej atakowane są witryny oparte o systemy CMS, takie jak WordPress, Joomla i Drupal a także oprogramowanie sklepu internetowego Magento. Powododem jest bardzo duża popularność, a także rozwiązania open source, na których bazują oba silniki... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Widoczni.com 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2017 Rzeczywiście tworzenie treści jest bardzo ważne w przypadku pozycjonowania sklepu internetowego. Dzięki temu widoczność sklepu cały czas się zwiększa zarówno na najważniejsze frazy, jak i te z tzw. długiego ogona. Częstym problemem w sklepach jest duplikacja treści lub jej całkowity brak. Stworzenie odpowiedniej strategii content marketingowej w połączeniu z optymalizacją techniczną sklepu i umiejętnym link buildingiem potrafi dać niesamowite efekty nawet w krótkim czasie. Osobom, które szukają sprawdzonej agencji SEO radzimy zwrócić uwagę na doświadczenie , odniesione sukcesy i rekomendacje od klientów. Więcej na temat pozycjonowania sklepu internetowego można przeczytać tutaj [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s4lc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2017 witam, podepnę się pod temat bo widzę że ogłaszają się tu firmy z branży SEO potrzebuję firmy pozycjonerskiej do portalu ogłoszeniowego [link usunięty] kontakt przez pw Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juja 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 17, 2017 ja polecam coolbrand [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agataa89 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2017 jest mnóstwo ofert, od tych lepszych i gorszych firm. Należy pamiętać aby dokładnie sprawdzić opinie na temat firmy którą mamy na celowniku. Nie kupuj linków z allegro ponieważ może to być strzał w kolano. Dobra strategia + rzetelna firma = wysoka pozycja w google. Ja obecnie korzystam z usług firmy [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikimiki 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2018 Znajomi korzystali z biznesport.pl i są zadowoleni Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciechh 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2018 Zapoznajcie się z ich ofertą - http://warszawa.seounit.pl/ . Teraz tych pozycjonerów na rynku to się wielu porobiło, dlatego warto wybierać sprawdzone firmy, które przedstawią konkretny plan działania. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2018 Dnia 11.01.2018 o 15:58, Wojciechh napisał: Teraz tych pozycjonerów na rynku to się wielu porobiło, dlatego warto wybierać sprawdzone firmy, które przedstawią konkretny plan działania. :) taka prawda...a konkretne plany mają firmy z doswiadczeniem, wiedzą na czym polega praca i jak poruszać się krętymi drogami skutecznego pozycjonowania. Szukajcie takich firm, które liczą sie na rynku, na przykład https://www.facebook.com/pg/bizzitsa/about/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 3, 2018 A możecie polecić kogoś do Google Adwords? Czyli linków sponsorowanych... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andnowy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 Dnia 3.03.2018 o 10:22, ernest napisał: A możecie polecić kogoś do Google Adwords? Czyli linków sponsorowanych... W zasadzie to większość agencji specjalizujących się w pozycjonowaniu, zajmuje się również linkami sponsorowanym (mam tutaj na myśli Google Adwords). Na początku należałoby wytypować frazy które generują największy ruch, następnie określić budżet - dolna granica to zwykle są kwoty od około 500-600 zł miesięcznie, górnej granicy raczej nie ma. Proponuję tutaj dopytać: https://bizsol.pl/linki-sponsorowane Tam w pakiecie za 1250 zł dają kupon promocyjny na start o wartości 600 zł. Usługa jest kompleksowa, bo zajmują się wytypowaniem fraz, konfiguracją kampanii, przygotowaniem graficznych banerków na potrzeby sieci reklamowych itd. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz B. 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 Zgłoś się do https://www.premiumdigital.pl/ . Na ich stronie masz podany cennik ale najbardziej podstawowy pakiet pozycjonowania zaczyna się u nich od 799 zł / miesięcznie. W to masz wliczony m.in. podstawowy audyt strony i jej analizę, optymalizację wstępną, 3 frazy kluczowe, SEO copywriting, dodawanie do indeksu Google etc. Są też bardziej rozbudowane pakiety - zależy od Twojego budżetu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doris01 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2018 nie szukaj polecenia bo każdy będzie chwalił swojego "znajomego, partnera" czy jakkolwiek to określić. zbierz oferty i sam porównaj. z pewnością nie polecam TENS . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawello112 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2018 Prowadzimy z bratem sklep internetowy i aby zwiększyć sprzedaż skorzystaliśmy z pomocy firmy estima.group która oferuje usługi marketingu internetowego włącznie z pozycjonowaniem. Powiem tak, od 7 miesięcy faktycznie widzę że tych osób na stronie przybywa włącznie z zamówieniami także wszystko jest na dobrej drodze. Jeżeli ktoś będzie szukał to warto wziąść tą firmę pod uwagę. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pingdom 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2018 Też jestem ciekaw Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniaq2 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2018 Na pewno taki sklep internetowy powinien być dobrze wypozycjonowany. W dzisiejszych czasach bez tego ani rusz. Najlepiej zlecić to zadanie profesjonalistom, bardzo dobrym rozwiązaniem będzie . Koniecznie zapoznajcie się bliżej z ich ofertą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hansol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2018 Mój sklep zaprogramowała agencja interaktywna https://solv.pl/ oni również zajmują się jego reklamą, dzięki temu zaoszczędziłem trochę pieniędzy, a pozycjonowanie jest wykonywane najefektywniej, ponieważ oni dobrze znają kod strony i wiedzą , że jest odpowiednio zoptymalizowana. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurex 0 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2019 Dobrym rozwiązaniem będzie [link usunięty] .Oferują to, co spotyka się tak rzadko, czyli indywidualne podejście do każdego projektu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konrad86 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2019 Agencja marketingowa E-prom pozycjonuje strony. Moją nawet tworzyli i zajęli się działaniami seo co owocuje ogromnym ruchem i dużą ilością zamówień ze sklepu. [url]https://e-prom.com.pl/[/url] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach