Maciuszek87 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2020 Cześć, firma mi się trochę rozwinęła, konkretnie spółka i szukam kancelarii, w której zlecę kilka spraw. Jak macie namiary na dobrego adwokata to bardzo proszę o kontakt. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betina 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2020 Ja współpracuję z Kancelarią Ożóg Tomczykowski. Specjalizują się sprawach spółek , firm w sprawach podatkowych. Z pewnością będą bardzo pomocni . Ja jestem zadowolona ze współpracy z nimi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patec63 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2020 Zgłaszałem się po statut spółki oraz kluczowe regulaminy do kancelarii [link usunięty] i według mnie opłacalna współpraca. U mnie eksport głównie wchodzi w grę, więc trochę dylematów prawnych występuje, więc zgłaszam się regularnie do prawnika. Dość opłacalne partnerstwo i przynajmniej nie muszę siedzieć ciągle nad przepisami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirosław_Ochojski 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2020 Polecam się: INLEGIS Kancelarie Prawne. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margo903 0 Zgłoś post Napisano Maj 28, 2020 Obsługa prawna zajmuje się kancelaria mec. Cejrowskiego z Tczewa. Wiele spraw tego typu udaje się załatwić na odległość, postaw zatem na doświadczenie i fachowe podejście do kwestii, o które Ci chodzi. Tu masz tego pewność. Od ponad 40 lat mecenas pomaga w wielu dziedzinach prawa, kwestie umów, należności i windykacji czy antywindykacji ma w jednym palcu Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tewdo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 2, 2020 Od roku współpracuję z firmą Lion's Care i jak dotąd nigdy mnie nie zawiedli. Miałem w firmie kilka trudnych caseów, w tym problemy z RODO, ale dzięki nim wyszedłem na prostą. Polecam kontakt z nimi - na pewno będziecie zadowoleni. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2020 Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl pomaga firmom, które zanjdują się w spirali długów, na skraju bankructwa i utraciły płynnośc finansową. Pomagamy chronić przed wierzycielami, pośredniczymy w znalezieniu kontrahenta gotowego przejąć Twoją zadłużoną spółkę. Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl to grupa ekspertów, która zgodnie z literą prawa pomoże znaleźć skuteczną i realną pomoc tym, którym windykatorzy nie dają żyć i nękają wizytami, telefonami oraz wezwaniami do zapłaty. Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl zabezpiecza swoich klientów przed problemami związanymi ze spłatą długów i ich konsekwencjami. Kupno zadłużonych spółek www.ltdbroker.pl chroni majątek osobisty prezesa i członków zarządu. Obsługujemy spółki zadłużone u kontrahentów, w ZUS i US. Skup zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl ma bogate doświadsczenie w prowadzeniu trudnych typu spraw i gwarantuje pomyślne rozwiązanie kłopotliwej sytaucji. Kupno zadłużonych spółek Warszawa www.ltdbroker.pl to rozwiązanie Twoich problemów. Zapraszamy do kontaktu. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kewlar 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2020 margo903 słyszałem o tej kancelarii i to nie od kogoś z Trójmiasta, więc mec. Cejrowski rozszerza obszar pracy 🙂 I dobrze, bo to doskonały prawnik i firmy, których obsługa prawna sie zajmuje jego kancelarii nie mają wątpliwości co do prawidłowych zapisów umownych czy w przypadku jakichkolwiek spraw urzędowych Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkaaa 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2020 Ja mogę polecić Pana Tomasza Tomaszczyk z JST. My jako firma często korzystamy z jego pomocy i jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Konkretne i fachowe podejście. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moris54 0 Zgłoś post Napisano 2 Luty Dzień dobry, ja zaufałem poradni prawnej online: https://porady-prawne.info.pl/. Po skontaktowaniu się z prawnikiem z poradni otrzymałem szybką i profesjonalną odpowiedź. Gorąco polecam każdemu, bo pierwsza porada jest darmowa, a ceny oferowanych pakietów są w bardzo przystępnych cenach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PabloIn 0 Zgłoś post Napisano 4 Luty Dnia 12.10.2020 o 17:12, Majkaaa napisał: Ja mogę polecić Pana Tomasza Tomaszczyk z JST. My jako firma często korzystamy z jego pomocy i jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Konkretne i fachowe podejście. Sam niedawno miałem okazję korzystać z pomocy Pana Tomaszczyk i byłem zadowolona. Konkretne i wsparcie, widać, że zna się na rzeczy i wie co robi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach