firmowiec 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Kolejny luźny temat. jak odpoczywacie po ciężkim dniu spędzonym na pracy? ja najczęściej siadam przed komputerem, wkładam słuchawkami i wsłuchuję się w dźwięki muzyki :) Potem gorąca kąpiel, papcie, telewizor i spanko. Nic specjalnego, ale dla mnie te chwile są bezcenne :) Czy zdarza się Wam pracować po pracy? Ja staram się tego unikać jak ognia, ale niestety zdarza się... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marker 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Ja spędzam czas z rodziną, a potem w samotności oglądając filmy na dvd :) Taka mała pasja... Ale często też odpoczywam w pracy (tak jak teraz, kidy czasem znajdzie sie chwila wolnego czasu i krótka przerwa). Nie ma to jak byc szefem samego siebie :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciej29 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Zależy jak ciężka praca. Jeśli bardzo to kąpiel, tv i ziuiu, a jak mniej to mogę nawet iść biegać, by poprawić nieco kondycję ;) Najczęściej jest tak, że po pracy przeglądam prasę i oglądam tv, potem jakiś spacer z dzieciakami, kąpiel i do łóżka po dobranoce :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eSdEka 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2008 Ja po pracy... Pracuję zwykle... Ale już nie tak ciężko, właściwie łączę przyjemne z pożytecznym, pisząc np. artykuły czy też bawiąc się na BAHu. Co nie znaczy, że nie znajduję czasu na odpoczynek - to byłoby niedopuszczalne ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marian22 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2008 Ja póki co jakoś ciężko nie pracuję, ale bardzo lubię relaksować się grając w gry wideo i słuchając muzyki. Takie rozładowanie agresji i energii... Poza tym kąpiel i wyjazd nad jeziorko, jeśli pogoda piękna - to podstawa (i koniecznie rowerem ;)) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmaniack 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2008 ludzie a zapomnieliście o czymś tak elementarnym jak towarzystwo bliskiej kobietki ?? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kreatywny 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 15, 2008 Nie, ale forum biznesowe, to boją się pisać :D Oczywiście towarzystwo Pani jest najważniejsze, ale internet i dobry film w telewizji tak samo ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redaktor 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2008 Meczyk, piwko, kobieta. To najlepsza w świecie kombinacja jaką znam. Nie zdarza mi się pracować po pracy i nigdy tego mam nadzieję nie będę musiał robić (chyba, że założę pismo o którym marzę, wtedy będę jednocześnie odpoczywał i pracował ;)). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DużyMiś 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2008 Wsłuchuje się w moją muzykę, głównie klasyczną, którą uwielbiam, sam nie wiem dlaczego, bowiem wielkim miłośnikiem 'wysokiej' kultury nie jestem. Ale to niesamowicie mnie relaksuje i daje nowe tchnienie. Do tego wyjście na kebaba - ciekawe połączenie, prawda? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiek 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2008 Ja również relaksuje się przy muzyce. Najlepiej się wtedy położyć i zapalić świece. Nic nie dodaje mi nowej energi jak właśnie taka chwila relaksu. Wystarczy że przez krótki czas pobęde ze swoimi myślami i odrazu wchodzi we mnie nowa energia :P Również ciepła kąpiel z dodatkiem olejków działa świetnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linka 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2008 Natomiast ja lubie sobie pooglądac dobry film na dvd, do tego paczka chipsów i nic więcej nie jest mi potrzebne :P Czasami zajme się pożyteczniejszym relaksem i wtedy poczytam książke ale to raczej jest bardzo rzadko i jak już to wieczorkiem moge sięgnąć po książke. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binkow 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Jak tylko mam chwilke czasu i jestem sam w domu zabieram się do gier komputerowych. Potrafie tak grać kilka godzin wtedy zapominam o rzeczywistości i jestem w innym świecie. Niestety coraz mniej mam czasu na taką przyjemność. Na pierwszym miejscu obowiązki, a pozniej przyjemności. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia_N 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2012 spędzam czas z najbliższymi, to na pewno ;) dodatkowo po prostu się relaksuje ;) każdy z nas ma na to swoje sposoby :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadeusz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2012 Relkas z najbliższymi to najlepsza forma relaksu :rolleyes: Zarówno aktywana - rower, spacer lub leniiiiwa - kino, film, dobre jedzenie :lol: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinek 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2012 [link usunięty] :D Nawet o tym sa już blogi :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kludi111 0 Zgłoś post Napisano Październik 8, 2012 Kwestia co kto lubi :) U mnie zależy to od dnia, najlepiej działa na mnie chyba pójście na siłownię, fitness, mimo, że czasami wolałabym w tym czasie poleżeć w domu z książką, to po powrocie mam jeszcze więcej energii niż przed wyjściem, a przede wszystkim poprawia mi się humor, polecam! Ale oczywiście uwielbiam też spotkać się z przyjaciółmi, pójść na zakupy czy nadzwyczajnie spędzić czas w domu z najbliższymi. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2012 Latem woda, morze, jeziora, zimą narty (http://zakopedia.pl/s6,6,domki-zakopane.html itp), a jak jesień to kanapa, jakaś świeczucha, żeby było miło i wiadomo:) Bliska osoba Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarolKarol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2012 Krótki, 30 minutowy sen mnie regeneruje, a potem moge juz robic co tylko chce;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cygnus 0 Zgłoś post Napisano Listopad 12, 2012 Ja chodze na zakupy z żoną xD"... dziwne wiem, ale mnie to naprawde relaksuje... Teraz poszukujemy jakieś [link usunięty] na zimwe i płaszczyk i może jakieś dodatki ;) dla mnie nowe swetry i koszule ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia28 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2012 No nie, a mnie zakupy wcale nie relaksują - a powinny. DLa mnie są one tylko przykrym obowiązkiem, ratują mnie zakupy w sieci :), ostatnio najczęściej bywam w http://www.zlotewyprzedaze.pl - tam poluję na promocje i wyprzedaże, no i nie muszę wałęsać się po sklepach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiulka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 a ja uwielbiam chodzić na zakupy :) zabiegi relaksacyjne też na mnie dobrze wpływają :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2012 Ja po pracy wykładam się na kanapie, biorę psa pod pachę, kota na kolana, narzeczonego obok i tak sobie wszyscy leżymy :D Albo zaszywam się w kuchni i robię jakieś dobre jedzonko, albo piekę ciasteczka - bardzo mnie to relaksuje, a i domownicy zadowoleni :D Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnoMaciek 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 jako narzeczony czułbym się poszkodowany! :lol: Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pir00 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Herbata, dobra gra na pc, dobry film, ew dobry sen lub aktywne spędzanie czasu. :) Zwłaszcza z dziewczyną. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia28 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2013 jako narzeczony czułbym się poszkodowany! :lol: Kot i pies to trudny przeciwnik :), wiem coś o tym :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach