Szyma 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2016 chciałem się poradzić czy maszyny vendingowe, no wiecie takie automaty z jedzeniem i piciem to dobry pomysł?? Chciałem postawić dwa takie w biurze...znalazłem już nawet firmę z którą można podjąć współpracę [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arek32 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2017 Tutaj http://zautomatu.pl/do-sprzedazy-produktow.html jest ciekawa propozycja, jeśli chodzi o tego typu automaty. Wybór jest naprawdę ogromny, a ceny atrakcyjne. Uważam, że jest to dobre rozwiązanie i to nie tylko do firm, ale również w kinach, lokalach użytkowych czy nawet w urzędach. Dzięki temu można zaspokoić potrzeby osób, które tam się zjawiają czy przebywają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polikm 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2017 Próbuj, w sumie nieda się chyba na tym specjalnie stracić. __________________________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach