morgom 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2018 Ja od dawna współpracuję z firmą spedycyjną http://vomax.eu/, która zajmuje się transportem krajowym I międzynarodowym. Firma ta zatrudnia doświadczonych kierowców i ma nowo i w pełni sprawną flotę samochodów. Można na nich polegać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gocha67 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2018 Nieocenionym specjalistą w temacie szeroko pojętej spedycji jest firma www.net-cargo.pl. To poważny i szanowany przedsiębiorca dbający o każdy detal. Współpracuję z nimi od 2 lat i zawsze mam pewność bezpieczeństwa swoich towarów. Świetnie radzą sobie z trudnymi i nieprzewidywalnymi sytuacjami. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2018 My jakiś czas już korzystamy z usług firmy Ol-car i naprawdę mogę polecić. Są bardzo rzetelni, profesjonalne podejście na każdym kroku. Wywiązują się ze wszystkiego terminowo Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosia 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 21, 2018 Tylko MPSlogistic mpslogistic.com.pl. Duże doświadczenie i profesjonalna współpraca. Dobry zespół, dotrzymane terminy, dobre samochody i przede wszystkim stały kontakt z Klientem, to jest bardzo ważne w logistyce. Są z okolic Rzeszowa, ale działają na terenie całej Europy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesikg 0 Zgłoś post Napisano Luty 18, 2019 TSL Nordic - polecam, bardzo dobra firma do współpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalamarija 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 HiT transport i spedycja. Mają oddziały m.in. w Szczecinie, Poznaniu, Wolsztynie, Zielonej Górze, Wrocławiu, Nowej Soli. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rodrick 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2019 Tam gdzie daja najlepsze ceny i tyle. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek90 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2019 My od dłuższego czasu korzystamy z usług http://www.waszkiewicz-transport.com. Zajmują się transportem krajowym i zagranicznym. Zawsze na czas, solidnie, o wszystkim informują i ustalają, jeżeli są jakiekolwiek odstępstwa. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlekomleko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2019 Od siebie polecić mogę firmę, z którą współpracuję od paru ładnych lat- http://hnstransport.pl/ . Kilka firm w tej branży już sprawdziłem i jednak to z nimi współpraca trwa najdłużej. Zawsze można się dogadać pod względem terminu jak i samej ceny. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksawer13 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2019 Warto zaufać firmom z takim doświadczeniem jak [link usunięty] . W Polsce nikt nie ma tak rozbudowanej sieci, podobnie jest z transportem intermodalnym. Nic dziwnego, bo firma działa już od ponad pół wieku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksawer13 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2019 Warto zaufać firmom z takim doświadczeniem jak [link usunięty] . W Polsce nikt nie ma tak rozbudowanej sieci, podobnie jest z transportem intermodalnym. Nic dziwnego, bo firma działa już od ponad pół wieku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franek74 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2019 Warto skorzystać z usług firmy [link usunięty] .Posiadają flotę pojazdów pozwalającą świadczyć usługi transportu towarowego przy ładunkach od 1 kg 24 t. Dobrze się z nimi współpracuje. Rzetelni i uczciwi fachowcy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiseman 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2019 Ja polecam OTTO Logistics. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna05 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2019 Dobrze współpracuje się z profesjonalną firmą spedycyjną [link usunięty] . Oferują pełen zakres usług transportowych oraz spedycyjnych dla dużych i małych firm, w tym dowóz w dowolne rejony Europy. Świetni specjaliści. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik78 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2019 Ja polecam z całą pewnością firmę www.dar-trans.mazowsze.pl, która oferuję takie usługi jak : transport specjalistyczny, ponadgabarytowym , transport różnego rodzaju maszyn i tym podobne. Posiada wszystkie uprawnienia i pozwolenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki789 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2019 Ze znalezieniem dobrych spedytorów nie ma problemu, bo firm jest wiele. Ale trzeba mieć jakiś sprawdzony dobry kontakt. Nam polecono keyo.pl/ i możemy z perspektywy ponad pół roku współpracy powiedzieć, że rzeczywiście był to dobry wybór i ta firma naprawdę bardzo dobrze sobie radzi, profesjonalnie wykonuje swoje zadania, spedytorzy są bardzo dobrze przygotowani do pracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2019 Firm spedycyjnych jest wiele więc łatwo znaleźć coś w okolicy. Jednak warto skorzystać z wiedzy i doświadczenia innych oraz poczytać opinię na temat danej firmy żeby później nie żałować Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beata.kolasinska 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2019 Ja polecam firmę Dar-Trans z miejscowości Niegów w woj mazowieckim. Firma oferuję nowoczesny tabor do specjalistycznego transportu drogowego w kraju i za granicą. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdamTro 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2019 Mi zdarzyło się korzystać z usług Bslogistic. Szybki i bezpieczny przewóz w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksandra.jackowska 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2019 Jak dla mnie bardzo dobrą ofertę przedstawia firma mark.com.pl ze Szczecina. Firma oferuję szeroki zakres usług transportowych oraz spedycyjnych na terenie całej Europy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dezmont 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2019 Moja firma od dawna współpracuje z http://vomax.eu/ Jest to sprawdzona firma z Gliwic, która zajmuje się spedycją i transportem na terenie całej Europy. Polecam wam nawiązać z nimi współpracę. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karne 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2019 dzięki za polecenia kochani :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darion 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2019 Świetną firmą, która zajmuje się transportem, spedycją i logistyką jest http://www.amwlogistics.pl/ Sam z nimi współpracuję od jakiegoś czasu i wiem że można na nich w pełni polegać. Polecam wam się z nimi skontaktować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dominik78 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2019 Jeżeli ktoś z was szuka dobrej firmy od usług spedycyjnych to polecam kontakt z firmę ze Szczecina MARK SPEDIT z miejscowości Dołuję. Wiele razy korzystaliśmy z ich usług i powiem wam, że nie znam drugiej takiej firmy tak obeznanej w temacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prahaa 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2019 super linki Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach