Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2020 Ja od długiego czasu współpracuję z firmą www.helena-ts.pl. Ich głównym obszarem działalności jest transport kontenerów i spedycja morska. Oferują atrakcyjne warunki współpracy, najwyższą jakość usług oraz terminową realizację zleceń. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darek1982 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2020 Ja współpracuję od kilku lat z firmą www.helena-ts.pl. Specjalizują się w transporcie morskim, lądowym, kolejowym i lotniczym. Dodatkowo świadczą usługi profesjonalnego magazynowania towarów. Gwarantują atrakcyjne warunki współpracy oraz indywidualne podejście do klienta. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emka 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2020 Firma Cargo Transport. Solidni, terminowi, współpraca układa się naprawdę dobrze. Już dłuższy czas razem działamy i zdecydowanie mogę tę współpracę każdemu polecić. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hubert37 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2020 Dobre biuro wirtualne www.optioffice.pl udostępniają prestiżowy adres biurowca w Warszawie. Oferują kompleksowe wsparcie sekretarskie, administracyjne, prawne i księgowe. Odbiorą pocztę, powiadomią o niej i w razie potrzeby odeślą pod wskazany adres. Zeskanują maile, umówią na spotkanie lub je przesuną w Twoim imieniu. Dodatkowo biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl można skorzystać z profesjonalnie przygotowanych sal konferencyjnych dostępnych na godziny. Otrzymujesz rónież numer telefonu stacjonarnego, numer faksu oraz w razie potrzeby w Twoim imieniu wypełnią i złożą wnioski do KRS i US . Warto wynjąć biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl bo mają niskie ceny i elastyczne warunki dopasowane do potrzeb klienta. Biuro wirtualne Warszawa www.optioffice.pl wspierają swoich klientów na każdym etapie prowadzenia ich działalności, by mogli odnieść sukces i realizować swoje marzenia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2020 Jeśli Was interesują trasy międzynarodowe, polecam firmę Cargo Transport. Współpracujemy z nimi od dłuższego czasu i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Listopad 19, 2020 Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci firmę www.net-cargo.pl. Zajmują się organizacją transportu kontenerowego dla naszej firmy. Wykonują także usługi magazynowania towaru oraz prowadzą agencję celną. Działają na polskim rynku nieprzerwanie od 2005 roku i uzyskali certyfikat AEO, który świadczy o wysokiej jakości ich usług. Jak dotąd jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej współpracy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach