adik356 0 Zgłoś post Napisano Listopad 18, 2016 Moja żona ma zamiar stosować antykoncepcje hormonalną? Interesują mnie plastry czy ktoś z was taką stosuje? Jestem ciekawa jak ona się sprawdza w praktyce. Dużo czytałem o niej na: http://nielykam.pl/antykoncepcja-dla-aktywnych-seksualnie/ i chyba najlepsza metoda ze wszystkich metod hormonalnych. Nie trzeba o niej pamiętać codziennie i nie niszczy wątroby. Chciałby dla żony jak najlepiej i coś też umieć jej doradzić w tym temacie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
george 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2017 Plastry? Nie wiem, jakoś nie mam do nich przekonania. Przyzwyczaiłam się już tabletek, ale kto co woli :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2017 Co do plastrów też nie mam jakiegoś przekonania - trzeba pamiętać aby je zmieniać co tydzień i mogą sie odkleić. Może dla żony będzie wygodniejsza wkładka hormonalna? Ja ma taką - levosert na 3 lata i powiem Ci, ze jest idealna. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2017 A ja jakoś przywykłam do tabletek, ostatnio mi ginekolog zmieniła je na Belarę bo przy poprzednich zmniejszyła się ochota na sex Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta38 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 1, 2017 Faktycznie, antykoncepcja to bardzo dobra sprawa, ale nie zapewnia 100% zabezpieczenia przed chorobami. Jeśli mieliście seksulaną przygodę z osobą, której nie jesteście pewni, to powinniście się przebadać. Najlepiej zróbcie test pcr. Wygląda to w taki sposób, że wysyłacie próbkę DNA do laboratorium w Gdańsku, a potem dyskretnie dostajecie wyniki. W https://drwenerolog.pl/produkt/test-drozdzyca-kandydoza/ poczytacie na ten temat wiecej. Uwierzcie, że nie ma sensu ryzykować zdrowiem i życiem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pitahaja 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2017 Nie mam potrzeby zabezpieczania się przed chorobami przy stałym partnerze, wystarczą mi tabletki vines, doskonale je toleruję i są dla mnie najwygodniejszą formą antykoncepcji Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakub89 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Najlepsze dla żony ( i ogólnie dla każdej kobiety) byłby brak jakiejkolwiek antykoncepcji. Dlatego może warto przemyśleć wazektomię? To jednorazowy prosty zabieg, a kobieta w koncu nie musi np. łykać tabletek ( moja żona miała po nich duże problemy ze zdrowiem...). Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafek34 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 Prezerwatywy są bardzo dobrą opcją. Wybór jest ogromny sami zobaczcie https://refform.pl/pl/76-prezerwatywy . Za każdym razem może być inna, co też urozmaica pożycie. Warto wypróbować i troszkę poeksperymentować. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maka 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2017 Najlepsze są tabletki, używam Axia - brak skutków ubocznych Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2017 Jak tabletki są dobrze dobrane to nie powinno być żadnych efektów ubocznych, ani plamienia ani przybierania na wadze itp Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olek32 0 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2019 Czasami tabletki nie są skuteczne. Wiem to z przypadków moich koleżanek, które stosując antykoncepcję zaszły w nieplanowaną ciążę. Wiem, że jedna zdecydowała się urodzić, a druga zdecydowała się na aborcję farmakologiczną kupujące tabletki poronne bez recepty o tu Girlinneed.com. I skutecznie rozwiązała problem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozalcia 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2019 Plastry to naprawdę świetne rozwiązanie dla zapominalskich i tak jak mówisz nie obciążają wątroby. Osobiście jestem zadowolona z tej metody. Nie odczuwam żadnych skutków ubocznych jak po tabletkach Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fardo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2019 Wiem że jeśli stosujesz według zaleceń antykoncepcję hormonalna to w zasadzie nie ma ryzyka wpadki, my nie byliśmy zmuszeni do awaryjnej antykoncepcji czy do szukania jakiś poronnych tabletek, bo tabletki antykoncepcyjne vines są wyjątkowo skuteczne, nawet badania to potwierdzają Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach