optimusnaczelny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2017 Bardzo boli mnie brzuch. Odczuwam również bole w okolicach nerek. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klara 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2017 Bardzo boli mnie brzuch. Odczuwam również bole w okolicach nerek. Jeśli chorujesz na kamice nerkową to duża szansa na to, że jest to jednak kolka nerkowa. Na tej stronie jest opis choroby: http://kolka-nerkowa.pl/choroba/objawy-kolki-nerkowej/ Objawy są bardzo charakterystyczne. Sama miałam i tak mnie bolało,że momentami nie mogłam chodzić. Myślę,ze najlepiej i najsensowniej będzie po prostu wybrać się do lekarza. A nie pytać się tutaj na forach. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yona 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Miałam silne bóle brzucha przy zaparciach, może lepiej idź do lekarza po diagnozę, może się okazać że wystarczy dicopeg 10g i po sprawie Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neftali 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2017 Przyczyn bólu brzucha może być co najmniej kilka. Nawet nie chce wymieniać poszczególnych chorób żeby nie doszukiwać się ich na wyrost u siebie, ale uważam, że w takiej sytuacji wizyta u lekarza jest konieczna. Co prawda mi się sprawdziła dolegliwość, która u siebie dostrzegłam, ale bezzwłocznie udałam się w tej sprawie do lekarza specjalisty. Nie wyobrażam sobie inaczej postąpić. Zwłaszcza, że u mnie objawy - właśnie silny ból brzucha, ale i inne były na dłuższa metę zbyt uciążliwe by je bagatelizować. Jeśli chcesz poczytać na to ja sporo informacji znalazłam na [link usunięty] Są tez fora tematyczne, które znajdziesz bez większego trudu. Na niektórych z nich można nawet zadać pytanie specjaliście, co zresztą polecam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2017 Z takimi bólami to do lekarza, a nie na forum. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liska 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2017 bardzo możliwe że to kolka Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach