tiger22 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2017 Od jakiegoś czasu mam problem ze stopami. Zastanawiam się czy nie skorzystać z takich zabiegów http://elite-kosmetologia.pl/podologia/ . Może to jakoś by mi pomogło. Co sądzicie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anitka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja miałam mega problem z wrastającym paznokciem. Pomogła mi go rozwiązać Pani Ewa z z poradni na targówku . Założyła mi taka plastikową klamrę na ten paznokieć aby skorygować jego wzrost co zapobiegło jego wrastaniu się w palec.Ja miałam mega problem z wrastającym paznokciem. Pomogła mi go rozwiązać Pani Ewa z z poradni na targówku . Założyła mi taka plastikową klamrę na ten paznokieć aby skorygować jego wzrost co zapobiegło jego wrastaniu się w palec. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wierzba 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2017 Zależy czego ten problem dotyczy, zawsze można też udać się do lekarza i zapytać czy byłoby to wskazane Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sam87 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 12, 2017 To prawda. Zawsze lepiej pójść najpierw do lekarza. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wandakolos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 Wszystko zależy od problemu. Jeśli wiesz, że te zabiegi Ci pomogą to jak najbardziej korzystaj. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxany 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2017 oczywiscie.. napewno Ci nie zaszkodza Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniczyna 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2017 Nie wiem bo szczerze mówić nie znam szczegółów co Ci dolega. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina546 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2017 Na stopy warto próbować różnych propozycji godnych uwagi, jeżeli chce się, aby były one piękne i w dobrym stanie. O ich pielęgnacji poczytasz na portalu http://www.polkiwsieci.pl , gdzie mają wiele ciekawych propozycji godnych uwagi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antoni34 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2017 Wygodne buty to podstawa. Ja polecam te [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mizara 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2017 Zabiegi podologiczne są wskazane, gdy jest problem ze stopami. Kiedyś gabinet Satin z Warszawy pomógł mi uporać się z kurzajkami. To super, że usługi podologiczne są coraz popularniejsze. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2017 W sumie to nigdy o tym nie myślałam. Na szczęście nie miałam konieczności. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesoła 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2017 Jak masz duży problem, to taki gabinet jest wskazany. Mi wystarczy regularna pielęgnacja, a co jakiś czas robię maskę złuszczającą i mam spokój. Sprawdziłam kilka różnych, ale najlepsze są epilfeet. :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta38 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Zgadza się, podolog bardzo pomaga w takich sytuacjach. Prawda jest taka, że nie ma sensu czekać, aż problem zrobi się naprawdę poważny. Przecież równie dobrze można zadbać o swoje stopy poprzez codzienne stosowanie kosmetyków CALLUSAN z https://www.callusan.sklep.pl/ Takie preparaty zapewniają odpowiednią ochronę sportowcom, ludziom zapracowanym, czy po prostu tym, którzy mają spore problemy ze stopami. Skorzystajcie z tego, by zawsze dobrze wyglądać. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz96 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2017 Nie wiem, czy jest sens samemu starać się poradzić sobie z takim problemem. Jednak choroby skórne na stopach często nawracają, więc raczej skłaniałbym się ku temu, by po prostu udać się na zabieg do podologa w https://ekspert-stop.pl/ W ten sposób najskuteczniej usuniecie wszystkie problemy ze stopami. Zresztą sami sprawdźcie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hieronim332 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 5, 2018 Takie zabiegi przeprowadzone przez specjalistów na pewno są o wiele skuteczniejsze niż samodzielne kurowanie się w domu preparatami z aptek albo domowymi, archaicznymi jeszcze nierzadko sposobami. Zwłaszcza, że oferty usług podologicznych są coraz szersze i powszechniejsze. Osobiście polecam gabinety Satin z Warszawy - ktoś już o nich tutaj wcześniej wspomniał. Można u nich załatwić sobie naprawdę kompleksową opiekę stóp, od spraw związanych z profilaktyką i diagnostyką aż po specjalistyczne zabiegi. Do tego na ich stronie: https://satin.pl/ można uzyskać bezpłatną konsultację online. No i do tego ich witryna stanowi niemalże kopalnię wiedzy na temat schorzeń stóp, sposobów ich pielęgnacji itd. - warto tam zajrzeć już choćby i z tego względu. Jeszcze tak z dekadę temu odnosiłem wrażenie, że o stopy i ręce nie za bardzo się w naszym społeczeństwie dba od strony zdrowotnej, co najwyżej od estetycznej bardziej. Teraz jednak mi się wydaje, że na tym polu wiele się zmienia. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrldz 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 9, 2018 Ja zmagam się z problemem stopów żelaza, niestety żaden lekarz nie jest w stanie nic zaradzić Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach