margo903 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2017 Przyszedł czas na wykończenie ogrodu i interesuje mnie ta http://www.pomtech.pl/produkty-kostka-brukowa.htm . Pomtech ma dobre opinie, cena jest ok, myślę, że jakość kostki tez na wysokim poziomie. Tylko jaki kolor wybrać? Macie doświadczenie, jakieś sugestie? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atomek 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2017 Na stronie Polbruk możesz znaleźć zdjęcia aranżacji kilkudziesięciu różnych modeli kostki brukowej, w różnych kolorach oraz fakturze do różnych zastosowań. Na [link usunięty] jest wyszukiwarka lokalnych dystrybutorów kostki brukowej w Twojej okolicy.. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysztofrogulski 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2017 Myślę, że możesz sobie dla porównania obejrzeć także kostki jeszcze tutaj, w końcu to ma być decyzja na lata i dobrze, żebyś wybrał najlepsze rozwiązanie: http://www.negacz.pl/rodzaje-kostki-brukowej/ Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
romek31 0 Zgłoś post Napisano Październik 2, 2017 Ja kupowałem kostkę od firmy Forbet. Wybierałem z tej kolekcji kostek klasycznych [link usunięty] i osobiście jestem bardzo zadowolony. Kostka dostępna praktycznie od ręki, bardzo ładnie wygląda i jest wytrzymała. Gdybym jeszcze raz miał wybierać, to pewnie znów bym kupił od nich :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopyka 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2018 Dla mnie najładniejsza kosa jaka jest to [link usunięty] . Pasuje niemalże wszędzie. Wygląda designersko i prezentuje się znakomicie. Co ważne nie brudzi się a wszelkie zarysowania nie są na niej widoczne. Sprawdza się wszędzie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiola438 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2018 A propos ogrodu to sami projektujecie i realizujecie czy jednak stawiacie na wiedzę i doświadczenie firm zajmujących się tym tematem? Mam problem, bo nie mam zwyczajnie czasu na przygotowanie terenu, nasadzenia i później pielęgnację. Na [link usunięty] widziałam, że kompleksowo zajmują się ogrodami od projektu, po wykonanie i dbanie o ogrody n Dolnym Śląsku. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilMajek90 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 A znacie http://www.hurtowniakostki.pl/produkty ? Oni mają ogromny wybór róznego rodzaju kostek brukowych, wszystkie bardzo dobrej jakości i mega estetycznie wyglądające. Są idealne do ogrodów, posesji czy do ułożenia przed budynkami firmowymi. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiatuszek54 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 mi się ta kostka nie podoba... Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coso 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2018 A czemu Ci się nie podoba ? Możesz coś więcej powiedzieć co wolisz ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mustynia 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2018 A markę Bruk-bet znacie? Oni mają świetne kostki, na ich stronie bruk-bet.pl są zdjęcia i wszystkie wzory pokazane Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oczkoo4 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2018 Ja zrobiłbym to klasycznie, połączył 2 odcienie szarości Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach