doradcawbiznesie 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2017 IAI S.A. chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Jeden z liderów polskiego e-commerce, firma z najdłuższym doświadczeniem w branży w Polsce, wyceniana dziś na prawie 100 mln zł, zatrudniająca ponad 120 osób i obsługująca ok. 4 tysięcy klientów w Polsce i Europie. O drodze IAI do sukcesu, najnowszych rozwiązaniach, planach na przyszłość, i trendach e-commerce rozmawiałam z Przemysławem Łuczakiem, Marketing Managerem w IAI S.A. Zapraszam do przeczytania wywiadu. [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieruchomosci@ukr.net 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 Ukraina. Skrzynie, opakowania europalety drewniane. Od 5 zl/szt. Oferujemy najwyzszej jakosci palety z drewna, opakowania transportowe, skrzynie, palety euro, przemyslowe wlasnej produkcji. Wedlug specyfikacji na zadany wymiar po obrobce termicznej. Stosujemy drewno fitosanitarne, suszone w komorach suszarniczych. Sosna, jodla, olcha, brzoza, topola, osika, klon itp. Szerokie zaplecze techniczne umiejscowionych fabryk produkcyjnych z duza powierzchnia magazynowa. Zapraszamy do wspolpracy wszystkich zainteresowanych. Telefon: +380505806241 (polsk.), E-mail: mailto:nieruchomosci@ukr.net Skype:IgorKijow Europart,ul.O.Teligi 21,lok.24 Kijow 04060 Ukraina Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamil343 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2017 szkoda ze tak to wygląda ____________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sokrat 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2017 To prawda, ale nic się nie poradzi. ___ Szukasz dobrego serwisu randkowego? Zobacz ten serwis: [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 21, 2017 No tak, dlatego nie ma co o tym pisać. ___ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr6y 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 To prawda, szkoda czasu na pisanie. Proponuję zamknąć temat. ____ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waldek213 0 Zgłoś post Napisano Listopad 22, 2017 No ja tutaj nie wiem o co w ogóle chodzi. Pogubiłem się już w tym. ____ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fabi6y 0 Zgłoś post Napisano Listopad 24, 2017 No ja tak samo. Pogubiłem się totalnie. ____ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adazaf 0 Zgłoś post Napisano Listopad 28, 2017 hej hej Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ludwik197 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2017 No chyba nikt już nie wie o co tu chodzi. Ja też nie zrozumiałem. ____ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach