wojluk 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2017 Witam Serdecznie Chciałbyś się dowiedzieć więcej o Krypto Walutach. Jak zacząć inwestować na Krypto Walutach. Napisz na email [email protected] Sam już inwestuje w Krypto Waluty i zarabiam. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biza 0 Zgłoś post Napisano Listopad 21, 2017 Wiele w tym temacie można dowiedziec się od Tele Trade Polska , warto zerknąć tutaj https://teletrade-dj.pl/#videoLink Zmajdziecie tam bardzo dobre sprawdzalne analizy rynkowe , ja korzystam i jestem bardzo zadowolona. Polecam ! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2017 Tu znajdziecie kryptowaluty w fazie ICO [ czyli startu ] daje to nam pewny dochód. Kupujemy je za ułamki ceny a zarabiamy setki % w ciągu najbliższego miesiaca. http://zarabianieodzaraz.pl.tl/Kryptowaluty-ICO-_-zarabianie.htm Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tadzik74 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 A ja wszystkiego o kryptowalutach dowiedziałem się z https://www.xtb.com/pl/bitcoin-kb :) Dopiero po przeczytaniu tego artykułu udało mi się wszystko dobrze zrozumieć. Pomogło mi to też w podjęciu decyzji o inwestowaniu w Bitcoin. A przy takich decyzjach zawsze najważniejsza jest wiedza, którą można zdobyć właśnie dzięki czytaniu takich fachowych wpisów! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierson 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2018 Za niedługo trzeba będzie płacić podatek Belki od krypto. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jenkin 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2018 Polecam wpisać sobie te nazwisko w google - Zbigniew Grutkowski bardzo dobry trader, który sporo materiału zamieszcza w sieci. Ogólnie na pewno jest to bardzo ciekawa sprawa zresztą jak każda która niesie za sobą możliwość zarobienia calkiem przyzwoitych pieniędzy pytanie tylko czy akurat nam się uda. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komputerix 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2018 Czy ktoś już przetestował ofertę pomocy tego użytkownika? Jestem bardzo ciekawa co z tego wynikło :) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witas85 0 Zgłoś post Napisano Październik 22, 2020 W sumie tez kiedys o tym myślałem, ale chyba już za późno. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek86 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2021 Czy znacie jakas dobra porownywarke gield krypto? __ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamara 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2021 Nie wierzę w szkoleniowców z krypto, zazwyczaj to tylko wróżą z fusów Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Korab 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2021 Dla tego warto sobie darować wszelkich doradców a korzystać z pewnych sprawdzonych firm. Tu dostajecie części kryptowaluty za darmo. A więcej tu - Dla osób chcących mieć stałe dodatkowe dochody. Poznaj nowy unikatowy projekt. Atuty: raz inwestujesz dowolną kwotę i masz zagwarantowane miejsce i dochody na zawsze. - nie ma tu żadnych comiesięcznych zakupów, aktywacji itp. - aby mieć stałe dochody wystarczy być aktywnym, lub zaprosić do biznesu 1 osobę w miesiącu - w prezencie od firmy otrzymujesz co 10 minut części kryptowaluty BTC, również od swoich partnerów do 15 linii w głąb struktury - w rok możesz uzbierać 1 BTC i więcej. - masz tu wszystko w temacie turystyki, wczasów do 70 % taniej [ znajdziesz taniej, firma odda Ci 110 % wartości ] - powstaje najnowsza platforma społecznościowa, za każdą osobę otrzymasz 1 $ plus od ich partnerów do 15 linii w głąb struktury - globalny matrix - rzecz unikatowa, zajęcie tu miejsca pozwoli Ci uzyskać stały dochód pasywny - w budowie wyjątkowa platforma handlowa, znajdziesz tu wszystko co kupujesz codziennie, począwszy od żywności po wszystko co potrzebne każdej osobie, w cenach do 70 % taniej [ tego nigdzie nie znajdziesz ] - marketing, obecnie najlepszy jaki istnieje - zobacz jak duże dochody można tu osiągać ? - Visa jest partnerem naszej firmy [ kartę dostajemy za darmo ] - partnerem też jest Fundacja Napoleona Hilla ( Myśl i Bogać się ), oraz platforma 'zoom' Przyjdź na webinar, link i opis po kontakcie na [email protected] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach