fiona45 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2017 Jakie zabawki dla malucha małego polecacie kupić? Szukam ciekawych produktów trwałych, efektownych i kolorowych, a bezpiecznych dla malucha. Co polecacie kupić z jakiś grzechotek może? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bikoq44 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2017 Ile ten maluch ma latek? To jest bardzo ważne. _____________________________________ [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maupiatka 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2017 A to prawda. Chociaż zabawki interaktywne zawsze się sprawdzają. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Październik 25, 2017 Kochani dziecko ma prawie roczek. Szukam zabawek nawet edukacyjnych, które przez zabawę będą uczyć. Ale mogą to być też grzechotki , bo lubi zabawki z melodiami. Odpadają misie pluszowe, bo ich jest już za dużo. Może takie zachęcające do chodzenia itp. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2017 Mam dziecko w podobnym wieku, najlepiej sprawdzają się u nas grzechotki, które dzwonią. mamy taki sklep swój ulubiony w którym kupujemy je, mogę Ci podać jak coś. Przyznam, że nie jest łatwo o zabawki dobre, nie chińskie i do tego bezpieczne dla dziecka. Te, które my posiadamy są naprawdę rewelacyjne. Sprawdzają się w zabawie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikolajseo 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2017 Dzieci chyba najbardziej lubią grzechotki [link usunięty] Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewe.jork 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2017 Maluchom warto kupować zabawki edukacyjne. A grzechotki to lubią niemowlaki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona45 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2017 A gdzie takie zabawki kupujesz, podaj namiary? Osobiście mało kupuje w sieci, ale chyba muszę zacząć, bo jednak można kupić kiedy się chce takie różne produkty. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adik356 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2017 Ofertę bardzo bogatą ma sklep internetowy Kimland . Zerknij na propozycje na; https://www.kimland.pl/goki . Wydaje mi się, że znajdziesz tam wiele ciekawych propozycji w dobrej cenie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pater81 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2018 A może warto kupić [link usunięty] szumiącego misia, który ułatwia zasypianie maluchom. Moim zdaniem bardzo fajny praktyczny prezent. Przytulanka, która wydaje szumiące dźwięki podobne do suszarki. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mati22 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Lepiej niech zasypia normalnie. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nirodash 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Ja może nie o zabawkach, ale także w temacie dzieci. Szukam jakiegoś dobrego i solidnego a przede wszystkim funkcjonalnego wózka dla mojego dziecka. https://bezpiecznybrzdac.pl/najlepsze-wozki-adamex-ranking-opinie/ i powiedz mi jeśli możesz lub znasz się na tym bardziej niż ja, który z opisanych pod tym linkiem wózków będzie najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2018 Dzięki wszystkim za propozycję bo również szukam takich zabawek ;) Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach